This world has lost his story

Söndag vecka 11

Allmänt Permalink0
Söndagen i sitt esse
 
Heeej och god kväll! Snart är helgen slut och den har varit riktigt lugn och skön den här gången =)

Igår tog vi ingen längre sovmorgon utan vi vaknade vid åtta och lagade frukost då. Efter lite diskande och tvättande gick vi till Hjo IT. Med anledning att mitt hörlursuttag på telefonen pajade för någon vecka sedan. Killen på plats bad oss återkomma en timme senare så skulle det vara fixat! Sagt och gjort, så tog vi oss en vända på stan. Först till bokhandeln, sedan till Stila (en mindre klädaffär) och till sist bolaget. Tillbaka på Hjo IT hade han lagat uttaget men däremot råkat spräcka min bakskärm på köpet, när han skulle ta bort det för att komma åt att byta. Men det var redan beställt och skulle komma på tisdag, så jag skulle återkomma då. Väl hemma insåg jag att han måste ha kopplat bort min framkamera för den registrerades inte i telefonen. Jag ringde dit lite snabbt och han skulle koppla in den på tisdag när jag ändå skulle dit... Ja ja, det blir nog bra till slut. Jag är glad om jag slipper köpa en ny telefon bara. Slut historia om att laga min telefon. 
Vi lagade caprese till lunch och fortsatte pyssla hemma. Jag såg till att rensa båda våra garderober och lägga ut lite utav det på tradera. Framåt kvällen lagade vi kött, potatis och sås. Kollade på en Bond och efter den somnade Martin medans jag inte alls var trött. Så jag kollade Hitta Nemo haha =)

Idag tog jag sovmorgon. Jag somnade inte förrän efter ett så det var väl inte så konstigt det. Vid lunchtid åkte vi till Martins lillebror Filip i Skövde. Deras föräldrar var också där och vi blev bjudna på fika och vi drog även av två omgångar av uno. Sen storhandlade vi och åkte hem igen. 

Jag ska alldeles strax göra en matlåda till imorgon. Det blir ceasarsallad med quornfilé. En vegetarisk matlåde-vecka med andra ord! Hörs mer imorgon. Hejs!
Till top