This world has lost his story

MOTIVATIONSNIVÅ: 0

Allmänt Permalink0
Hej och god kväll!
 
Dagarna rullar på. Redan torsdag imorgon. Skönt det. Det började redan förra veckan men nu är det snäppet värre, men jag är otroligt irriterad på jobbet. Less på det. Jag skrev precis flera rader om varför men insåg sen att jag inte borde eller vill lägga mer energi på det. Så jag suddade ut det. Det för ju inget gott med sig ändå. Jag skickade sms till Hasine idag så att hon kunde hinna komma förbi mig innan hon började jobba. Hon lyssnar alltid på vad jag har att säga, så det kändes skönt att få spy ur sig lite.
 
Hemmavid har vi bara tagit det lugnt. Min mobil är lagad och återställd och allt fungerar som det ska! Jag bakade en chokladkaka idag som blev jättegod =) smart som jag var kollade jag inte så att jag hade allt innan jag började baka (för oftast har vi ju det) men den blev som sagt god ändå. Vi har inte gjort så mycket mer.
Jag har bokat service på min V50. Martin har klippt sig. Och idag fick jag äntligen kallelsen jag har väntat på i över ett halvår. På att få göra en koloskopi. Nu blir det i Göteborg för Skövde har så långa väntetider. Så jag måste komma ihåg att be om ledigt imorgon till min gruppchef. Nu ska jag runda av här, göra ordning min matlåda och sen borsta tänderna. Allt gott!
Till top