This world has lost his story

Ledig måndag

Allmänt Permalink0
Hej hallå!
 
Äntligen är denna jobbhelg över. Den går verkligen bara åt till att just jobba. 7-17 båda dagarna gör att jag somnade till gott i soffan igår strax innan 21. Efter en timme masade jag mig upp, borstade tänderna och gick och la mig.

Kul förresten att jag ställde klockan helt fel i lördags. Jag vaknade i vanlig ordning och lagade frukost. Någonstans i mitt undermedvetna kändes inte allt rätt men den känslan var väldigt vag så jag tänkte inte mer på det. Jag bytte om, pussade Martin hej då och satte mig i bilen. Väl ute på 195:an började jag fundera på när jag hade gått upp, vilken tid jag brukar gå upp när jag börjar 5.30 och insåg att jag bara hade gått upp en timme senare. Konstigt, för mellan 5.30 till 07.00 är det ju 1,5 timme och inte en (?). Hmmm...jag kollade sedan på klockan och den visade 4.57. Jag skulle alltså vara på jobbet om en timme. Okej. Jag närmade mig Tidaholmskorset (någon mil söder om Hjo) så jag ligger bra till tidsmässigt tänkte jag.........när jag insåg att jag inte börjar 06.00 utan 07.00!!! Jag kollade på klockan en gång till, som att den gick fel, och bromsade hårt in på närliggande parkeringsficka - vände och åkte hem igen.
Jag kan inte ha tänkt till ordenligt när jag ställde klockan på fredagkvällen. Jag måste helt sonika bara ha vridit fram alarmet en timme, gått upp lite senare än vad jag brukar göra, och inget mer med det. Jösses vilken klumpig människa jag är alltså! Martin bara skrattade åt mig när jag kom hem igen. Jag gjorde i och för sig likadant. Glad ändå att jag insåg det snabbt att jag var tidig och inte vid grinden utanför jobbet. Det hade varit drygt att stå där ett tag och vänta på att kunna gå in.

Förutom den grejen har helgen rullat på fint. Det har varit lugnt och skönt på jobbet. I lördagskväll gjorde jag caprese och kollade på andra chansen. Vid 22 hämtade jag Martin inne i Skövde.

Idag är jag ledig. Därför har jag vaknat utav mig själv. Ingen klocka. Aldrig någon klocka ställd på mina lediga veckodagar. Efter frukosten tog jag itu med det enorma diskberget som låg så fint och väntade på mig. Sen har jag hängt upp tvätten och satt på ytterligare en maskin. Plockat i ordning lite och städat badrum och sovrum. Snart ska jag börja göra mig i ordning för middag på Pinchos! Jag har bjudit Camilla som en (sen) födelsedagspresent =) det ska bli mysigt. Kul att ses på tu man hand. LATER.
Till top