This world has lost his story

FÖRSTA TORSDAGEN I MARS

Minnen Permalink0
...eller fössta tossdan i mass som smålänningar säger. Någon slags "nationaldag" för de idag. Men jag är ju vächötte så det kvittar för mej!

Klockan sticker iväg och jag ska strax byta om till arbetskläder. Denna vecka coachar jag Linda och det går jättebra tycker jag =) hon är frågvis och väldigt duktig. Hon tror på mig när jag inte alltid gör det. En sådan egenskap hos människor uppskattar jag! Hur som, idag är det lite som en fredag för mig (på jobbet). Så jag hoppas att det rullar på lika bra som det har gjort i veckan. Igår hade jag huvudvärk större delen av dagen och det var rätt jobbigt. Det blev inte bättre av att truckar låtar. Tre olika musikspelare är igång samtidigt. Maskiner dånar och kranar likaså. Höjden av allt kom när tre pers ville ha hjälp samtidigt. Jag blir lite stressad inombords men försöker att agera lugnt utåt och utstråla mer tålamod än jag har för stunden. Något jag behöver jobba på. 

Idag tog jag sovmorgon. Den första på hela veckan. Meningen var att jag skulle åkt in till Jönköping för att träffa en kompis och hennes dotter men hon skrev imorse att hennes sambo hade blivit sjuk så vi fick boka om träffen. Därför har jag dragit ut på morgonen. Lagat mig en stor frukost. Passat på att göra en egen juice i vår nya råsaftcentrifug som vi fick i julklapp =) 
 
Snart börjar det bli dags att åka. Hoppas ni mår bra!
 
Gråboland i Hörnefors. Vi grillade korv med bröd på veckans finaste (och kallaste) dag. <3
Till top