This world has lost his story

24 mars

Allmänt Permalink0
Hej. Lördag och helg! Sköönt! Idag vaknade vi runt 07-tiden och jag kunde inte somna om så jag gick upp. Efter frukosten så tvättade vi, plockade i ordning, diskade och dammtorkade hela lägenheten. Jag pratade även med mamma, min lillebror och min storasyster (tre olika samtal). Igår ringde min storebrur också så det har varit lite familjeprat de här dagarna haha =)) 
Vid lunch gick vi ner till stan. Jag behövde hämta ut medicin på apoteket, som kommer på tisdag, och sen var vi inne i blomsterbutiken och systembolaget innan vi gick till ica där alla andra Hjobor också var. När vi kom hem kändes det som att hela dagen hade gått, just för att vi vaknade så tidigt. Men det är rätt härligt ändå. Det är mycket kvar utav dagen med andra ord.
 
Nyligen åt vi lunch. Jag ska ta upp symaskinen från förrådet och lägga upp mina nya jobbyxor som jag plockade ut för två veckor sedan. Ikväll blir det nog bara tacos och film. Trevlig helg på er!
 
PS. Jag är sugen på ett nytt tema här men kan inte bestämma mig... Sen har det tillkommit nya funktioner när man ska skriva inlägg och jag fullkomligt älskar ju olika typsnitt och allt vad det heter så därför ser det lite olika ut här.
Till top