This world has lost his story

2018-3-7

Allmänt Permalink0
God kväller. Idag har jag varit trött. Trots det att vi la oss rätt tidigt, men vi somnade inte förrän vid 23 så det kan bero på det helt klart...

Jag fick köra rep/out1 på jobbet idag. Jag har inte varit ute i driften på över två veckor så jag var allt lite ringrostig men jag kom snabbt in i det. Hade med mig tacos till lunch! Det näst bästa med tacos, det bästa är ju att det är så gott, är att det alltid blir rester =) och det är nästan dubbelt så gott att äta tacos på jobbet. Det kändes som att jag tog upp halva bordet med alla mina tillbehör. 
Efter avslutat arbetspass åkte jag in till stan för att hämta ut ett paket på Gina Tricot. Sen passade jag på att köra in i en biltvätt för en rejäl omgång, nu när det ändå är plusgrader. Efter det rullade jag hemåt.

Jag har försökt hålla mig vaken men jag slumrade till i soffan förut i någon halvtimme måste jag ändå erkänna! Är fullkomligt slut! Jag har en sån enorm träningsvärk som jag gissar kommer vara ännu värre imorgon. Skönt att känna att man lever och har lite muskler kvar. 

Nu ska jag äta kvällsmål innan jag dyker ner i sängen. God natt!
Till top