This world has lost his story

VECKA 2

Allmänt Permalink0
Hej! Lördag idag och första inlägget på det nya året. En tanke jag har om det kommande året är att jag skulle vilja skriva lite mer här. Det känns inte så enkelt men jag ska försöka. Jag skriver i min kalender varje dag lite kort om vad jag har gjort. Jag kan ju försöka här med =)
 
I veckan har vi inte gjort så mycket. Kikat Scrubs. Handlat. Jag har träffat Malin på psykiatrin. Vi har dragit ut på våra träffar till ungefär en gång i månaden och det känns bra! Det första året var det i gång i veckan men nu är behovet inte lika stort, eftersom jag mår bättre. Jag har även varit hos Emma i deras nyköpta hus i Huskvarna! Vi fikade och pratade ikapp. Började spåna för en träff med alla tjejer och det verkar bli en brunch i nästa vecka =))) Martin spelar innebandy på torsdagar. I ett korpenlag borta i Guldkrokshallen. Igår kollade vi På spåret! Korta drag om veckan som gått. 

I helgen kanske vi får besök av min storebror med tjej och bebis. Jag hoppas det <3 imorgon har vi tänkt att åka till Skövde. Sen ska vi laga matlådor i vanlig ordning på söndagar.
 
Allt för nu! 
Till top