This world has lost his story

TISDAGENS FÖRMIDDAG

Allmänt Permalink1
Hej hej. Igår hann jag precis duscha, diska och plocka ordning allt till jobbet för att komma i tid. De senaste månaderna har jag inte orkat komma tidigare än 5 minuter innan vi börjar. Vi börjar ju inte förrän 14.00 (eller 5.30) och därmed har vi inget krav alls att vara där tidigare. Men 95% utav mina kollegor är det ändå, eftersom de vill ta en truck, göra säkerhetsgenomgång på den och allt vad det innebär. Jag örk inte helt enkelt.
 
Igår körde jag replenishment blandat med att ta pallar från kranen på utbanorna. Det gick finfint. Jag körde vår nyaste skjutmast och det gick också fint. De bytte in några sådana för över ett år sedan men alla i min grupp kör inte de. Vi kör hellre de gamla - av ren vana. Jag kör också gärna de gamla truckarna. Men de börjar låta nåt så fruktansvärt att det bara blir jobbigt att köra och jag vet ju också att de kommer även byta ut de mot de nya så småningom. Jag har inte haft något emot att köra de nya, jag har bara inte gjort det för valet har hela tiden funnits att kunna välja en gammal. Men igår beslutade jag mig för att börja köra de nya!
 
Idag sov jag lite längre än igår. Skönt! =) jag håller på med ett mindre projekt här hemma som jag lägger all min lediga tid på så nåt annat hinner jag inte med om dagarna. Återkommer när det är klart.
 
Nu ska jag i vanlig ordning göra mig klar, byta om och ladda matlådorna för ytterligare ett arbetspass. Hej!
#1 - - Anonym:

så fin blogg :)

Svar: Tack! =)
stolendance.blogg.se

Till top