This world has lost his story

REDAN TORSDAG

Allmänt Permalink0
Hej hej!
 
Jag ska alldeles strax åka till jobbet men tänkte först skriva några rader.

Igår var jag på tjejbrunch hos Emma med Lina och Evelina! Det var otroligt mysigt. Och gott! Vi dukade upp med amerikanska pannkakor, äggröra, bacon, kaffe, juice, mjukt bröd, hårt bröd, vattenmelon, vindruvor och pålägg =) vi satt i några timmar och bara åt och tjötade. En perfekt start på dagen!
På jobbet sedan plockade jag bara EN order på hela kvällen. Eller alltså, jag tog upp den vid 14 när vi började och var inte klar förrän 20.30 (sen bytte jag från plock till replenishment). Herrejösses säger jag! Det var mycket glas, lakan och lampor och diverse artiklar. Mycket utav allt helt enkelt! Totalt plockade jag 61 orderlines men 737 pieces. Kan försöka förklara det genom att om du beställer ett garderobssystem så kan det innehålla 18 olika artiklar - alltså 18 orderlines. Men du köper antagligen 10 likadana hyllplan - 1 orderline men 10 pieces. Så kanske ni är med på hur min order såg ut. Ja ja, kvällen gick i alla fall väldigt snabbt tack vare den rundan.

Idag har jag bara hunnit pyssla med projektet här hemma. Imorgon är jag ledig för att jag jobbar hela helgen. 7-17 båda dagarna. Ser både fram mot det, för att känna av det nya schemat, men även inte då hela helgen verkligen försvinner. Aja. Ses imorgon!
 
PS. Inatt drömde jag att jag mördade en person! Så himla himla konstigt! Jag åkte till slut dit, eller var på väg till polisstationen och började knåpa ihop en oskyldig historia i huvudet  men insåg rätt snabbt att jag kommer att bli dömd. Jag trodde verkligen att detta var på riktigt innan jag vaknade och drog en djup pust. Störd dröm???
Till top