This world has lost his story

PLEASE! I LIVE FOR DANGER!

Allmänt Permalink0
Citat från Scrubs. Favoritserien alla gånger =))
 
Hej. Eller god kväll ska jag väl säga. Veckan har gått undan - minst sagt.


I måndags var jag ledig eftersom jag jobbade helg. Jag fyllde även år! Yey. Innan Martin stack till jobbet fick jag två presenter utav honom. När han sedan hade stängt dörren gick jag upp och hämtade mammas stora paket, med flera små paket i, och öppnade det i sängen. Sen pysslade jag hemma. Stökade och fixade. Skönt att kunna göra det på en vardag. Gå på stan när alla andra jobbar och sådära. När Martin kom hem fikade vi och han berättade även att vi ska iväg på spa imorgon en natt! Utanför Göteborg ligger detta. Vi har inte varit på spa, någon utav oss, så det ska bli lite roligt men främst mysigt!

I tisdags försov sig våran förman. Jag ringde henne 10min efter uppstart och då väckte jag henne. Det är det enda jag minns av tisdagen.

Igår handlade vi lite och Martin lagade pasta och falukorv medan jag pysslade med projektet (skräll). Det är dock snart dags för honom att rycka in och hjälpa mig med det sista. 
 
Idag hade jag, och min grupp, workshop de sista 4 timmarna. Det var riktigt segt! Det var en jättebra workshop men man blir otroligt trött av att sitta ner när man är van att köra på nere på golvet, i driften. Ja ja. Efteråt åkte jag till Procurator och plockade ut ett par nya arbetsskor. Jag hade svårt att välja men kvinnan i butiken sa att jag kunde prova de hemma och komma tillbaka inom 8 dagar om det var så att jag inte gillade de. Jag kommer nog att behålla de. För jag har haft de större delen av kvällen här hemma och de är grymt sköna =)
Annars somnade jag i soffan när jag kom hem. Jag vaknade inte ens när Martin kom. Utan jag vaknade till när han dukade fram fika. Liiite trött bara...
Nu har Martin kommit hem från innebandyn och jag ska göra mig lite kvällsmat. Hej så länge.
Till top