This world has lost his story

VID KÖKSBORDET

Allmänt Permalink0
God morgon!

Jag är otroligt trött denna vecka. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på. Känner mig stenad när jag vaknar, ett eget uttryck över hur trött jag är. Aja. Nog pratat om det.
 
Innan jobbet har jag lyssnat på Volbeat här hemma medans jag har gjort mig i ordning. Längesedan jag lyssnade på de =) måste ha varit 2009. Så väldigt längesen. Annars? Projektet är inne i sluttampen. ENORMT SKÖNT! Ska försöka få så mycket gjort den här veckan som jag kan sen hjälper Martin till. Sen fick jag igår reda på att min julledighet blev beviljad. Ni må tycka att jag är ute i god tid, väldigt god tid (för det är jag), men på mitt jobb med så många anställda får man se till att vara i tid. Det var redan tyck på den helgen för att få vara ledig. Så för första gången i mitt arbetsliv, sen 2008 alltså, så ska jag vara ledig i mellandagarna!!! Jag kommer att jobba min sista dag den 20/12 och komma tillbaka först 7/1 =)))
 
 
Nu ska jag duka undan frukosten. Hej svejs.
PS. Jag vet att det är väldigt bildtomt i inläggen här. Ska fösöka få någon ordning på det. (Okej sis? <3)

PLEASE! I LIVE FOR DANGER!

Allmänt Permalink0
Citat från Scrubs. Favoritserien alla gånger =))
 
Hej. Eller god kväll ska jag väl säga. Veckan har gått undan - minst sagt.


I måndags var jag ledig eftersom jag jobbade helg. Jag fyllde även år! Yey. Innan Martin stack till jobbet fick jag två presenter utav honom. När han sedan hade stängt dörren gick jag upp och hämtade mammas stora paket, med flera små paket i, och öppnade det i sängen. Sen pysslade jag hemma. Stökade och fixade. Skönt att kunna göra det på en vardag. Gå på stan när alla andra jobbar och sådära. När Martin kom hem fikade vi och han berättade även att vi ska iväg på spa imorgon en natt! Utanför Göteborg ligger detta. Vi har inte varit på spa, någon utav oss, så det ska bli lite roligt men främst mysigt!

I tisdags försov sig våran förman. Jag ringde henne 10min efter uppstart och då väckte jag henne. Det är det enda jag minns av tisdagen.

Igår handlade vi lite och Martin lagade pasta och falukorv medan jag pysslade med projektet (skräll). Det är dock snart dags för honom att rycka in och hjälpa mig med det sista. 
 
Idag hade jag, och min grupp, workshop de sista 4 timmarna. Det var riktigt segt! Det var en jättebra workshop men man blir otroligt trött av att sitta ner när man är van att köra på nere på golvet, i driften. Ja ja. Efteråt åkte jag till Procurator och plockade ut ett par nya arbetsskor. Jag hade svårt att välja men kvinnan i butiken sa att jag kunde prova de hemma och komma tillbaka inom 8 dagar om det var så att jag inte gillade de. Jag kommer nog att behålla de. För jag har haft de större delen av kvällen här hemma och de är grymt sköna =)
Annars somnade jag i soffan när jag kom hem. Jag vaknade inte ens när Martin kom. Utan jag vaknade till när han dukade fram fika. Liiite trött bara...
Nu har Martin kommit hem från innebandyn och jag ska göra mig lite kvällsmat. Hej så länge.

LÖRDAGKVÄLL

Allmänt Permalink0
God kväll. Ett arbetspass av totalt två den här helgen är avklarat. Skönt! 
För övrigt verkar det vara vilta veckan. Imorse såg jag nämligen rådjur vid sidan av vägen och bara några kilometer senare fick jag ställa mig på bromsen för två älgar som lunkade över vägen. Men det gick bra =)
Fick göra allt möjligt på jobbet idag. Lite tråkigt emellanåt men tiden gick ändå. Ikväll blir det lugna puckar. Jag är sugen på att kolla en Bondfilm. Ska höra med sambon om han känner samma.

Hoppas att ni har en fin lördag!
Till top