This world has lost his story

VECKA 6

Allmänt Permalink0
Hejsan! Ett litet tag sedan. Tänkte sammanfatta de senaste veckorna =)
 
Vecka 6 var slutspurten på projektet. Martin hjälpte mig med det sista och på torsdag var vi klara och på fredag var det avslutat. Jag återkommer med bilder av resultatet. Jag försov mig även två gånger den veckan. Det händer i stort sett aldrig. Kanske fem gånger tidigare i mitt liv. På onsdagen vaknade jag 4.09 och jag behöver åka hemifrån 4.20 senast 4.30. Jag hann ta med mig frukosten i bilen. På torsdagen vaknade jag 4.41 och då hann jag bara klä på mig och åka. På fredagen gick jag upp 3.15 för att försäkra mig om att vara i tid och inte behöva stressa hehe =)

Helgen började hemmavid i lördags. Vi storstädade lägenheten, åkte till Skövde för att storhandla och plockade i ordning det sista hemma, innan Martins föräldrar + lillebror kom hit. Vi bjöd på 3-rätters, kollade Melodifestivalen (som inte direkt blir bättre) och spelade lite tärning. De begav sig vid midnatt och jag diskade i ordning allt innan vi gick och la oss.
På söndagen vaknade jag väldigt tidigt. Redan vid 07. Så ovärt. Men desto lugnare morgon fick vi. Vid lunch åkte vi till Mariestad för att hälsa på min bästa vän Veronica, hennes fästman Pontus och deras dotter Freja. De köpte hus i höstas och vi har inte varit där tidigare. De bjöd på knäckebrödspizza! Smarrigt värre =)
Efter några timmar på Marmorvägen åkte vi sedan till min storebror. Där gosade vi med Mille och pratade sommarplaner. Jag blev lagom varm inombords när jag för andra gången lyckades söva lilleman i min famn. <3
Sen var det dags att bege sig hemåt och laga matlådor.

Vecka 7 är här och det har inte hänt så mycket. Jag är lite tafatt med vad jag ska göra om dagarna nu när projektet är avslutat. Jag har därför inte gjort någonting. Diskat. Tvättat. Handlat. Kollat White Collar. Imorgon åker vi till Umeå för att stanna hos syrran i 8 dagar. Det har jag längtat efter länge! Ungarna har jag inte sett sen i somras, så de har jag saknat desto mer. 
 
Nä, nu ska jag fortsätta kolla White innan jag gör mig i ordning för sista jobbpasset denna vecka. Och nästa :>
Till top