This world has lost his story

LYSSNAR PÅ: BRON

Allmänt Permalink0
Jag har på Bron säsong 1 i bakgrunden medan jag pysslar. Det har ju kommit en säsong 4 men jag tycker bara att säsong 1 är bra så vi får se om jag kollar den sista. Martin har dessutom bara sett till och med halva säsong 2 så han kanske borde kolla ikapp den först. Om vi ska kolla tillsammans vill säga.
 
Hej förresten! Måndag idag och en ny vecka. Jag har lite saker inplanerad vilket är roligt =)
Imorgon kommer Fredrika hit med hennes dotter. De har jag inte träffat på ett tag. På onsdag ska jag till Malin på psykiatrin samt förbi ikea en snabbis. På torsdag ska jag hem till Elin och hennes dotter innan jobbet, vilka jag heller inte sett på några månader. Och på fredag är jag som tidigare nämnt ledig. Så då tänkte jag åka in till Skövde och gå i lite affärer. Jag har några saker att köpa och ett par ärenden att uträtta där.
 
Just nu sitter jag och målar naglarna och skriver vykort. Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för jobbet. Jag tänkte förövrigt visa era projektet snart. Ska bara leta upp några bra bilder. Så länge för ni nöja er med de jag tog igår och idag. Hej.

                             
På strandpromenaden igår 11.48                                                                       Bakom vårdcenralen idag 8.42
Till top