This world has lost his story

LYSSNAR PÅ: BRON

Allmänt Permalink0
Jag har på Bron säsong 1 i bakgrunden medan jag pysslar. Det har ju kommit en säsong 4 men jag tycker bara att säsong 1 är bra så vi får se om jag kollar den sista. Martin har dessutom bara sett till och med halva säsong 2 så han kanske borde kolla ikapp den först. Om vi ska kolla tillsammans vill säga.
 
Hej förresten! Måndag idag och en ny vecka. Jag har lite saker inplanerad vilket är roligt =)
Imorgon kommer Fredrika hit med hennes dotter. De har jag inte träffat på ett tag. På onsdag ska jag till Malin på psykiatrin samt förbi ikea en snabbis. På torsdag ska jag hem till Elin och hennes dotter innan jobbet, vilka jag heller inte sett på några månader. Och på fredag är jag som tidigare nämnt ledig. Så då tänkte jag åka in till Skövde och gå i lite affärer. Jag har några saker att köpa och ett par ärenden att uträtta där.
 
Just nu sitter jag och målar naglarna och skriver vykort. Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för jobbet. Jag tänkte förövrigt visa era projektet snart. Ska bara leta upp några bra bilder. Så länge för ni nöja er med de jag tog igår och idag. Hej.

                             
På strandpromenaden igår 11.48                                                                       Bakom vårdcenralen idag 8.42

LYSSNAR PÅ: VOLBEAT

Allmänt Permalink0
Hej, jag fortsätter på "lyssnar på"-rubriken. För just nu går en spellista med bara Volbeat-låtar på.
 
Vi är hemma igen. Tågen rullade på bra och var i tid hela vägen till Skövde. Där tog vi min bil hem till Hjo. Köpte med oss hämtmat och kollade snabbt igenom Melodifestivalen. Vi var inte så trötta, konstigt nog, så vi kollade några avsnitt Modern Family innan vi gick och la oss.
 
Idag tog jag lite sovmorgon, till 10 ungefär, medan Martin hade ställt klocka vid 09 och gick upp då. Efter frukosten tog vi en promenad och avslutade den på ica. Sen har vi tvättat. Ätit lunch. Packat upp. Och nu håller vi på med matlådorna. En rätt lugn söndag med andra ord =)

Jag har en kommande jobbhelg framför mig. BLÄ. Men de fyra dagarna innan lördag (är ledig fredag) ska jag utbilda och lära upp en tjej i min grupp på en ny arbetsuppgift. Det ska bli rätt roligt faktiskt! Jag tänkte skriva ihop en liten kom ihåg-lista till mig själv innan dess för att just inte glömma någonting. Japp. Det var detdet. Nu ska jag panera och steka upp min fisk. Hejsvejs.

LYSSNAR PÅ: DIGILISTAN

Allmänt Permalink0
Hejsan!
Just nu lyssnar jag på DigiListan som spelades i söndags. Jag och Martin är på väg hem igen. Vi passerade nyss Söderhamn och är i Stockholm om cirka 2 timmar om det fortsätter rulla på såhär bra. 
 
Veckan har inte alls gått fort skulle jag säga. Vilket har varit skönt faktiskt. Vi har haft väldigt roligt! Jag och Martin har ju varit ensamma med ungarna på dagarna. Det har sett lite densamma ut faktiskt.
På förmiddagen har vi varit ute i pulkabacken och hängt runt i Hörnefors - det vill säga: Tor har legat på skranan och Maj har suttit på snowracern som vi har dragit =) efter lunchen har vi lekt inomhus. Oftast har vi pusslat ett Blixten McQueen-pussel. Ibland flera gånger om på samma dag. Sen har Julia och Per kommit hem och då har vi lagat middag och sen är det kväll.
En eftermiddag var vi på badhuset. En annan hade Tor gympa som vi alla var och kollade på. Igår kikade vi på Bilar. 
 
En toppenvecka med andra ord, men det är så tråkigt att varje gång behöva lämna hela gänget, bästa familjen, och inte alltid veta när man ses nästa gång. 
Ibland dagdrömmer jag om att vi bor grannar och man kunde bara gå över gatan för att ses. <3
Till top