This world has lost his story

PÅSKEN

Lista Permalink0
Ja, slutet på förra gick av bara farten! Antagligen för att det var så roligt =))

På fredagen pysslade vi och städade i ordning det mesta inför helgen. Vid lunch åkte vi in till Mariestad, till min storebror där även min syster, min lillebror och hans tjej var. De hade gjort kyckling i ugn som de bjöd på. Efter ett par timmar där drog vi oss hemåt och syrran hakade på. Vi stannad en snabbis på coop i Mariestad innan vi åkte hem. Syrran och jag snodde ihop en sallad innan vi åkte in till Skövde för att hämta våran äldsta storebror Johan som kom med tåget från Stockholm. Tillbaka i Hjo igen gjorde vi lite kvällsmat och spelade Di Xit innan vi gick till sängs.

På lördagen var det dags för finliret! Klockan 13.00 var alla andra välkomna. Det vill säga min mamma, hennes man, min storebror med tjej + bebis och min lillebror med tjej =)
Jag och Johan gick till ica för att handla det sista och även in en tur på bolaget. Hemmavid dukade vi upp allt. Förberedde maten och kramades med alla som en efter en trillade in. Vi bjöd på klassik påskmat och efter att ha intagit det tog vi oss en promenad för att uppleva Hjo. Helt i sin ordning eftersom alla var proppemätta! Johan och Julia hade sedan ordnat med efterrätt. Pavlova och gino dukades fram tillsammans med kaffe. Efter väl smakade efterätter och lite diskning förflyttade vi oss till soffan. Min lillebror hade förberett ett quiz med frågor om oss och lite allt möjligt roligt, som jag faktiskt vann! Blev lite förvånad själv hehe. Sedan spelade vi Kan du ta en hint innan det blev dags för Camilla och Milian att åka hem, tillsammans med Liahne och Julia. Så efter det la vi oss andra också till sängs. Eller soffa eftersom nu även min mamma och hennes man sov över. En väldigt fin, rolig och mättsam påskafton.

Söndagen blev lugn. Efter frukosten åkte mamma och hennes man. Sedan körde vi in Johan till tåget. Där handlade vi lite innan vi begav oss ut till Moholm. Gjorde i ordning grillplatsen och grillade korv när Martins föräldrar kom hem. På kvällen åt vi ytterligare en omgång påskmat och spelade Ticket to ride Europe. Så skoj!! Sen blev det lite jacuzzibad innan vi kollade ett avsnitt av Bäst i Test och helt plötsligt blev klockan 02.30. Vart tog den kvällen vägen =)

Vi sov kvar i Moholm och på måndagen åkte vi in till Mariestad igen. Vi tog en promenad i solskenet till Lundstedts konditori och fikade =) efter lite häng hemma i deras lägga begav vi oss mot Hjo. Åt påskmat och tog det lugnt i soffan. Kollade på Wonderwoman. 

Med andra ord var påsken riktigt härlig. Skönt med lite ledigt. Kul att så många kunde komma till oss och även kul att få träffa alla syskonen. Det är inte så ofta vi ses alla fem <3
 
Här kommer en bildbomb.

♥♥♥
Till top