This world has lost his story

Dagen före

Allmänt, Minnen Permalink0
Hej och god morgon =)
 
Helgen gick inte ett svep - men den gick. Jag och Martin tog det lugnt och kollade Cockpit i lördagskväll (jag hade glömt hur jäkla bra den filmen är!) och Bäst i test i söndagskväll. Favoritprogrammet just nu.
 
Igår trodde jag att det skulle bli tungt att jobba eftersom jag oftast är så trött dagarna efter en jobbhelg men det gick faktiskt jättebra! En strulig dag som innehöll det mesta men jag löste också alla problem som uppstod =) väl hemma kom tröttheten ikapp mig som en käftsmäll. Men jag lät den inte överta mig så jag diskade istället, pratade med syrran och gjorde i ordning fika tills Martin kom hem.
Sen hade jag tillsammans med alla mina syskon en liten telefonkonferens om en sak som nyligen har hänt. Och när den tog slut åkte jag och Martin in till Skövde för att lämna min bil på service och storhandla. Det var måndagen det.

Idag har jag bara hunnit äta frukost, ringa några samtal och sätta mig här. Har ätit en liten frukost och ska äta en liten lunch sen är det allt. Efter det är det bara vätska jag får inta fram till undersökningen imorgon 13.20. 
 
Happ. Dags att starta dagen ordentligt nu. Ses senare!

Praça do Comércio, Portugal, 3 maj 2016
Till top