This world has lost his story

SÖNDAGKVÄLL

Allmänt Permalink0
God kvälls. Är inne i ett litet skrivflow så jag passar på så länge det varar.
 
Efter två tvättar så gick vi upp till hem&hobby. Hittade en ny löpare till soffbordet och lite annat som vi behövde. Vi postade två brev innan vi lämnade grejerna hemma och gick vidare till ica för att handla. Väl hemma igen lagade vi lunch i form av caesarsallad och kollade klart på säsong 3 av O.C. Jag har inte sett den serien alls, kanske tre fyra avsnitt, men Martin har sett den och vill att jag ska se den. Sagt och gjort. Jag vet att min syster har sett den och tyckt att den är bra. 
Aja, medan Martin sen diskade och vi hade fotbollen på i bakgrunden på P4 så lagade jag matlådor. En favorit i repris blev det: viltskavsgryta med ris och ärtor! Verkligen en repris eftersom jag lagade det för några veckor sedan bara. Men är det gott så är det!
Dessutom har jag nog aldrig gått i vanliga kläder såhär länge som jag har gjort idag, en söndag. Jag brukar alltid svira om till mjukisar eller något annat bekvämt (läs mindre snyggt). Nu ska vi nog bränna av något avsnitt till av O.C innan vi lägger oss. Sista säsongen. Blev rätt besviken då jag trodde det i alla fall gick minst 5 av den serien.
 
Hadeee!
Till top