This world has lost his story

SÖNDAG 17.9.3

Allmänt Permalink0
Inför kräftskivan i Moholm förra lördagen, 170826

Hejsan! Ja, sådär såg jag ut när vi var på kräftskiva hos Martins föräldrar förra helgen. Det här var min andra kräftskiva någonsin och lätt den roligaste. Vi satt ute, hade kräfthattar, sjöng snapsvisor från ett litet häfte, åt god mat och skrattade mycket! Så mycket att jag ett tag fick ont i käkarna. Då har man roligt. Vid nio-tiotiden gick vi in. Tävlade i musikquiz, tjejerna mot killarna. De vann med 8 poäng. Sedan dansade vi. Både bugg och disco. Vi var inte i säng förrän efter tre på natten/morgonen. 
 
Det var den lördagen! Igår var jag på stan en sväng. Storhandlade på bokhandeln (min absoluta favoritaffär!). Det blev två böcker, tre presenter till Tor och ett spel. Sedan åkte jag förbi Grönköpingskiosken och hämtade ut mina två paket från apotea. Sen cyklade jag hem och plockade i ordning innan Fredrika kom! Vi pratade om allt möjligt. Vilket kön hon tror hon kommer att få när det är dags för bebis att titta ut, hon är beräknad 19/10 så det är inte långt kvar. Vi gick till pizzerian och köpte med oss hämtmat. Jag lärde henne Kasta tärning! och hon vann båda gångerna... Vi pratade även om att försöka hinna ses innan/när hon har flyttat och innan bebis har kommit. Det hoppas jag verkligen att vi får till. <3

Idag har vi inte hunnit med så mycket, vilket är sååå skönt! Vi tog sovmorgon. Jag tvättade håret innan frukosten, ordnat med två tvättar. Nu ska vi göra oss i ordning och gå upp till hem&hobby =)
Till top