This world has lost his story

SÖNDAG 17.9.17

Allmänt Permalink0
Hej hej! 
Som ni märkte så hann jag aldrig skriva något mer igår innan jag åkte. Jag hann i alla fall städa sovrummet, tvätta jobbkläderna och hänga upp de samt laga lunch. Sen vart det dags för mig att åka!
 
Jag parkerade i stan och gick en sväng i affärerna innan Emma slutade strax efter två. Vi gick i ytterligare några affärer till innan vi begav oss hemåt för att göra oss i ordning. Lina dök upp lite senare också. När det närmade sig bussavgång började det regna, mitt i solskenet! Vi fick ta ett snabbare löp till bussen som precis kom när vi sakta ner till promenadtakt. 
Så vi blev lite sena hem till Julia för alla andra var redan där. Det vill säga 9 tjejer till =)) vi beställde upp pizza. Körde jag har aldrig-leken samt pek-leken. Tycker de är ganska så roliga! Speciellt när man inte känner alla så bra. Framåt tio begav vi oss till stan. Där blev det rätt uppdelat och någonstans där och därför tyckte jag att det inte blev lika roligt längre. På något sätt kommer man alltid ifrån varandra. Sen får man inte tag i någon när man ringer. Sen vill alltid vissa att man inte går hem. Så då får man prata om det i en timme och hinna säga hej då fem gånger innan man faktiskt går. 
Jag och Emma drog från klubben vid tolv- halv ett och var hemma någon halvtimme senare. Det var verkligen jättekul hos Julia innan! Men så fort man går ut och alla kommer ifrån varandra, eller inte ens går in på samma ställe, ja alltså stämningen för mig dör ut lite. Eller så har jag helt enkelt blivit lite med åren och njuter mer av umgänge där man kan prata, man hör vad alla säger, och alla är på en och samma plats.
 
Aja, nu är jag hemma i Hjo igen. Hos Martin. Vi har ätit lite lunch och kollar för tillfället på fotboll. Eller jag lyssnar och Martin vilar. När det blir spännande och kommentatorerna börjar prata högre och intensivare, då öppnar han ögonen =) en lugn söndag här med andra ord. Jag ska baka ihop en kladdkaka nu och sätta på perkulatorn. Hörs i veckan! Kram på er.
 
Jag och Emma på bussen in. <3
Till top