This world has lost his story

REGN REGN OCH MERA REGN

Allmänt Permalink0
Hej! 
 
Ja, det har regnat hela natten, hela morgonen och hela dagen. Vill först och främst bara säga att tji fick vi, som tog sovmorgon en timme extra igår. Då är man inte alls trött på kvällen... Vi la oss runt elva och somnade nog strax därpå. För att någon timme eller två senare vakna utav att det droppar. Det öser ner och blåser kraftigt utomhus, men ändå så droppar det på fönsterblecket. FRUKTANSVÄRT irriterande! Martin vaknade också, gick upp, öppnade fönstret och gjorde någonting för sedan slutade det att droppa (eller det slutade i alla fall att låta).
 
Till råga på lite för lite sömn så fortsatte det att vräka ner när jag var redo att åka till jobbet. Inser i samma sekund som jag går nerför trappan att jag aldrig tankade bilen igårkväll. Så det fick jag börja med. Aningen irriterande det med. Men sen så, var jag på väg! I min värld tänker jag att jag alltid är själv så tidigt på 195:an ner mot Jönköping, men det är jag faktiskt sällan. Alltså helt själv. Jag blir ändå lika förvånad varje gång, när jag har sällskap bakom eller framför en bil. Imorse hade jag detta till Brandstorp. Vad jag vet, för sen körde jag om.
Ingen fara på taket om man ser till det stora hela =) jag kom fram. I tid. Oskadd och laglig hastighet (nästan) hela vägen. 
 
Och som en slutkläm så det var helt fantastiskt att få börja med alla andra, som vanligt. Med alla i min grupp vid uppstart. Med alla andra i hela huset. Det var som att alla inte riktigt vaknade till förrän efter frukost, det vill säga runt 08-09tiden. Innan dess var det fortfarande morgonstämning. Jag kan inte riktigt förklara det, det var en liknande känsla som infann sig så tidigt på lagret.
Till top