This world has lost his story

ONSDAGKVÄLL OCH TRÄNINGSVÄRK

Allmänt Permalink0
Hejsan. Ja, hur kan jag redan ha träningsvärk (jag tränade tidigare idag). Nej, det är ingen fråga för träningsvärk får man bara av en anledning - och det är att man är otränad. Vilket jag är. Trots att vi har kört badminton rätt länge nu, en gång i veckan, så blir jag ändå det. Fast idag glömde jag också att stretcha så det spär säkert på alltihop.
 
Aja. Jag sitter vid datorn för att sammanställa den absoluta sista uppgiften i SML-utbildningen som jag har gått i snart ett år nu. Sista dagen är på fredag, men min sista jobbdag denna vecka är imorgon eftersom jag åker till syrran torsdag-måndag. Alltså blir det imorgon för min del.
Jag har nog aldrig tidigare lämnat in en uppgift eller ett arbete såhär sent. Vad arg jag blir på mig själv. Vi har ju jobbat jättemycket med det här och jag har jättemycket material. Ja ja, inget att göra åt än att renskriva borsta tänderna och gå och lägga mig.
 
ZZzzz. Imorse var jag i alla fall väldigt trött i bilen. Rätt ensam på vägarna var jag också. Strax innan Habo fick jag nog! Jag kopplade in auxsladden och satte på min spellista, på typ nästhögsta volymen. Det gick bättre. När jag har svängt ut ur de båda rondellerna vid Axamo och bara har Göteborgsbacken samt 1 mil på e4an kvar - ja, då är jag alltid pigg. Jag menar: då kan man inte vara trött. Den backen kommer jag alltid ha respekt för. Uppför som nedför.
 
Nej, nu ska jag runda av här. Må det ha blivit aningen svamligt inlägg... Försöker skriva några rader innan jag åker uppåt imorgon. God natt.


Kalvar som äter på bild1 och en ännu mindre kalv på bild2. Gossigossgoss. Öland, Räpplinge 27 juli.
Till top