This world has lost his story

NATTEN TILL 27/9

Lista Permalink0
God kväll. Eller god natt. Har ibland lite svårt att komma ner i varv efter att ha kommit hem efter ett kvälls/eftermiddagspass och idag landar jag här lite. Igår blev det soffan framför Modern Family. Har ju inte skrivit något på ett par dagar så jag tänkte göra en sammanfattning. 
 
Lördagen
blev lite knas eftersom både jag och Martin vaknade enormt sent! Närmare tolv var klockan. Vi var bortbjuda till Veronica och Pontus i Mariestad kl 15.00 men hade tänkt hinna träffa brursan, Camilla och Mille innan dess. Det sistnämnda var bara att hoppa =(
Efter att ha ätit god mat och pratat om allt mellan himmel och jord på Kyrkogatan så handlade vi på coop innan vi lämnade Mariestad för att bege oss hem till Hjo. Kvällen blev lugn. Vi gjorde i ordning lite tapas här hemma och kikade en serie (kommer faktiskt inte ihåg vilken).
 
Söndagen
började helt klart bättre än lördagen! Martin var uppe på toa vid 06 sen kunde jag inte somna om. Så jag gick upp, diskade och lagade i ordning en rejäl söndagsfrukost: amerikanska pannkakor, bacon, juice, knäckebröd, mjukt bröd och kaffe =) efter den starten gick vi ut på en promenad. Gick förbi bokskåpet här i Hjo och lämnade två böcket. Och fick även med oss en hem. Så smart grej! Sen fikade vi hemmavid och pysslade lite, innan vi lagade matlådor och avslutade söndagen, och helgen, med tacos =) det går fasen alltid hem!
 
Från söndagspromenaden, tyvärr med mobilkamera. Måste börja ta med mig systemen igen! Vart dålig på det på sistone
 
Måndagen
bjöd på lite sovmorgon innan jag gick upp, diskade och lagade ihop en enkel frukost. Sedan tog jag en promenad, men såg till att vara hemma innan klockan 12.00prick! För då släppte de nämligen vårens biljetter till Fantomen på Operan, i Göteborg på Göteborsoperan. Jag, Martin, mamma och Mikael ska gå. Bäst platser vart det den 10 mars =))) Så himla glad att se den. En tredje gång nu då. Samma för mamma. Fast första gången hon såg den var 1992, med pappa. 
Efter bokningen så gjorde jag mig klar för jobbet och åkte förbi Martin och pussade lite på honom. En lugn kväll på jobbet sedan, vilket var skönt. En mjukstart på veckan liksom.
 
Bilder från gårdagens promenad

Idag
hann jag inte göra så mycket innan jobbet. Hade ställt klockan på 09.00 men var alldeles för trött för att gå upp då. Det blev runt 10 snarare. Sen slog det mig att jag hade besiktning 13.10 (fast det slog mig inte så hårt. Jag påminde mig själv snarare) så jag var tvungen att lägga på ett kol för att hinna med den. Med tanke på att de asfalterar om 195an även här uppe vid Hjo! Suck... I alla fall, bilen gick igenom. Jag hade inte förväntat mig något annat då jag servade den för en månad sedan. För övrigt så var det nog min snabbaste besiktning NÅGONSIN. 8min tog det!!(!!!!!). Mannen var sjukt snabb. Och ja, han kollade allt. Men var helt enkelt snabb. Aja. Något rörigare på jobbet men det har ändå varit okej. Har tagit senare rasttider idag men hade ändå sällskap av både Pontus och Peter. Så det var trevligt att inte behöva äta själv.
Nu ska jag nog förflytta mig till soffan en liten stund innan jag går in och lägger mig.
Till top