This world has lost his story

LÖRDAG 2 SEPTEMBER

Allmänt Permalink0
God morgon! Äntligen har jag fått ta sovmorgon denna vecka. Fast jag har själv valt att hitta på saker innan jobbet varje dag så jag får skylla mig själv. Och lära mig den läxan att jag inte kommer att göra det igen, haha. 

I måndags så åkte jag till Habo för att träffa Lotta och hennes Olivia som föddes i början på januari. Aldrig träffat en så glad bebis innan! Jag har inte sett Lotta sen hon gick hem från jobbet i början av oktober. Så det var dags, med andra ord. Vi pratade ikapp om allt och fikade innan jag var tvungen att åka till jobbet. 
I tisdags hade jag möte med Malin på psykiatrin och direkt efteråt så mötte jag upp Lina, som skulle boka tid hos en tatueringsstudio och behövde ha med mig som stöd och råd. Men den visade vara stängd, trots att den skulle ha öppet. Vi åkte istället till IKEA och åt lunch. 
I onsdags spelade vi badminton! Det brukar bli på onsdagar. Den här gången var vi 11st. Vet inte om vi någonsin har varit så många. Jag hade bokat två banor men vi använde oss utav sex. De har ingen koll så vi brukar använda några/någon bana mer än vi betalat för. Efteråt så åkte vi tjejer till AH, bredvid jobbet, och åt lunch. 
I torsdags hade jag frukostdejt med Hasine. Hon har numera bytt grupp OCH skift så vi ses inte så ofta längre. Det var riktigt mysigt. <3
Igår hälsade jag på Elin, som gick hem i mars, för att få en dotter i mitten på maj. Vi pratade också ikapp, fikade och gosade med Leah. 
 
Så jag har som sagt haft fullt upp innan jobbet. Idag åkte Martin redan vid 7 för att jobba. Jag ska snart äta frukost och sedan måste jag hämta ut två paket som har legat och väntat på mig i veckan samt gå förbi bokaffären. 

Fredrika kommer vid 14 och då tänkte jag ha hunnit med allt det plus lite röj här hemma. 
 
Foto och redigering: Eskil Laago. I början på juni hade vi ytterligare en fotosession, vid Månsaryd strax utanför Jönköping.

PS. Meningen med detta inlägget var att också berätta om gårdagen men jag får skriva ett nytt helt enkelt.
Till top