This world has lost his story

HEJ IGEN

Allmänt Permalink0
Ja, så igår kom jag till min första dag på heltid sen den 26 oktober. Jag hade taggat järnet hela veckan. Kanske lite för mycket fast jag inte hade varken förhoppningar eller förväntningar. Men dagen blev inte som jag hade tänkt mig ändå.

Jag hade hoppats på att plocka kök, vilket jag också fick...börja med i alla fall. Efter två timmar fick alla byta till de prioriterade ordrarna och det är blandat kök och misc. Min första runda där blev bland annat en MALM-artikel. Och de är för det första: JÄTTETUNGA. Det spelar ingen roll om det är ett sängbord eller en större byrå. Det andra: de är otympliga att plocka och det blir ingen bra fyllnadsgrad på pallen. För det tredje: alla MALM-artiklar, tycker jag, är jättefula. Den tredje punkten kanske inte är så viktig... Hur som, jag skulle plocka en 2-delad lång MALM-artikel. Fel. 5 (fem!!!) stycken sådana skulle jag ha. Men det som nog gav mig den riktiga bottenskrapet-känslan den kvällen var när en person stod och pratade i telefonen där alla hämtar pallar. Mobilen får man inte använda på golvet. Enbart vid uppstartsplatser. Och skulle man säga till alla som bröt mot denna säkerhetsregler så skulle man inte få mycket annat gjort. Jag brukar välja min strider och sa faktiskt till den här gången. 
Aja, en liten stund senare var det rast. Och då vände mitt humör totalt. Sitter man med världens bästa kollegor så är det inte mycket som ska till för att må bra igen - för min del. Vi pratar sällan jobb på rasterna vilket gör det hela ännu bättre =)
 
När jag kom tillbaka ner igen efter rasten bytte jag batteri på min truck och fick byta igen, till att plocka småordrar de sista två timmarna. Så det kändes ännu bättre! Sista timmen var lite seg och då hade också ett gäng slutat tidigare (man gör det om man jobbar lördagen innan). Men jag var ändå glad över att vara kvar till 20.00, som alla andra. Det var med andra ord en härlig känsla att gå ut genom grinden, med alla andra, och ha jobbat min första hela dag på väldigt väldigt länge.
Till top