This world has lost his story

DEN DÄR TISDAGEN

Allmänt Permalink0
I tisdags försov jag mig. Jag vaknade utav mitt första alarm 03.15. Sedan utav mitt andra 03.30 som också är mitt sista. Jag stängde av det och tänkte bara ligga kvar och blinka två-tre gånger innan jag går upp. Men när jag öppnade ögonen sedan var klockan 03.57. Så det var bara att vräka sig ur sängen, sätta på kaffet, kasta på mig kläderna, slänga i mig en knäckemacka och till sist packa med mig frukosten och matlådan. Plus kaffet som jag fick ta i en termosmugg.
Jag hann i alla fall! Trots att jag fick köra en omväg på grund utav vägarbetet. Denna gången hamnade jag också först av alla och det gjorde mig lite nervös! Trots att de skyltar tydligt så är jag ändå rädd för att köra fel och för att alla bakom mig sedan också kommer att köra fel. Men jag körde rätt =)
 
Efter jobbet hade jag en överraskning till Martin! Jag gillar att överraska. Stort som smått. Jag bad honom göra sig klar att åka senast 17.15 men sen visste han ingenting mer. Han räknade snabbt ut att vi skulle till Skövde. Och när jag, på ren impuls, frågade om vi skulle stanna till och köpa godis på Grahns så trodde han att det skulle bli bio. Men inte det heller! Jag hade bokat bord på Pinchos klockan 18.15.
Jättegott, jättemysigt och en liten annorlunda vardagkväll. Bara vi två. <3
 
Till top