This world has lost his story

DAGENS

Allmänt Permalink0
Hej. Tänkte skriva ihop ett kort inlägg om dagen bara så kommer tisdagen lite senare (förhoppningsvis). Jag är duktig på att tänka ut att jag kommer att skriva ett inlägg till, men oftast så hinner jag inte det. Eller alltså, jag prioriterar något annat framför datatid. På något sätt har datortiden minskas enormt sen jag och Martin blev sambos. Det är otroligt skönt om ni skulle undra.
 
Idag hade jag riktigt flyt med vägarbetet. De hade lots idag och jag hamnade bakom sju andra bilar. Stod där i 10sek innan jag såg den blinkande lotsbilen och 20sek senare kunde vi rulla bakom den! GÖTT! tänkte jag, haha. Nu är det faktiskt bara två dagar kvar tills de ska vara klara. 

På jobbet fick jag köra skjutmast. Det är så roligt nu när jag inte har gjort det på länge! Det var kul innan också när jag körde det varje vecka, men ja ni fattar vad jag menar. Parallellt med allt vårt vanliga jobb och plock utav kundordrar så håller vi på och omorganiserar två stora delar av huset. Det är sjukt jobbigt och det så kallade "projektet" kan jag nog säga att jag hatar. Förlåt, men så är det. Det känns som ett evighetsprojekt som aldrig tar slut. Och det känns som att det kommer barka åt ett håll. Aja, man får bita i det sura äpplet, göra sitt jobb och stoppa undan allt annat man tycker, tänker och känner...
 
Idag när jag kom till Hjo åkte jag direkt till biltvätten och tvättade V70. Martins bil som jag pendlar i. Sedan åkte jag hem och satte mig i min V50 och tankade upp den och tvättade den också. Det behövdes!!! Den var inte vit innan, utan grå. Och jag måste bli bättre på att tvätta den oftare! En liten kom-ihåg till mig själv där. 
 
Nu har jag och Martin precis fikat klart med lite kladdkaka och knäckebröd. Perfekt kombo =) så nu är han uppe på taket och jobbar och jag ska väl plocka undan, diska upp, göra klart en matlåda och sedan ta kväll.
 
Till top