This world has lost his story

CATCH UP!

Lista Permalink0
Hej. Ibland, helst inte så ofta, så slänger jag mig med engelska uttryck. Som nu. 
 
Tänkte ta Hörneforsbesöket lite längre fram i veckan. När jag har mer tid och hinner. Vet inte hur jag kan bli stressad av att jobba eftermiddag. Jag börjar ju inte förrän 14.00 och behöver inte åka hemifrån förrän 12.45. Det är väl det att jag hinner mer dessa veckor än när jag jobbar förmiddag. Aja. 
 
I måndags
åkte jag direkt från Skövde till jobbet. Hann inte äta någon lunch och hade inte heller med mig någon matlåda. På första rasten åt jag 4 frukter från fruktkorgen vi har på jobbet. Det är egentligen bara på frukostrasten man får ta en frukt. EN frukt. På andra rasten åkte jag till macken som ligger en kilometer bort och köpte mig en mosbricka. Gott! En knasig dag eftersom jag åkte tåg hela natten och hamnade lite i ofas. Men det gick. Hemma fick jag äntligen träffa Martin och krypa ner tillsammans i sängen. Oslagbart.
 
Igår
skulle jag ha utbildning mellan 7 och 16. Jag började med att försova mig. Martin vaknade utav sitt alarm och frågade när jag skulle gå upp. Jag blev så arg och kollade min mobil snabbt om jag inte hade ställt klockan. Jodå, det hade jag - men en timme senare. Så det var bara att hoppa upp, kasta på mig kläderna och sätta mig i bilen. Martin var så snäll och ordnade med kaffe i termos och preppade frukostlådan under tiden jag stressade runt. Väl på plats visade det sig att jag bara behövde köra upp för att få tillstånd till en viss trucktyp (vilket jag redan hade anat för jag har kört den trucken i 2 år på jobbet men de missade första gången att skriva ett tillstånd att köra just på IKEAs arbetsplats). Så uppkörningen tog ca 1min sedan fick jag åka upp till mitt hus och jobba till 16, som vanligt. 
I och med det kändes det som en måndag för mig. Konstigt att komma hem vid 17 och inte jobba förrän 14 nästkommande dag. Jag pysslade här hemma med att tvätta, dammsuga, laga matlådor och handla. Martin håller nämligen på att lägga om taket på vår lägenhet denna vecka! 
 
Idag 
ställde jag inget alarm alls! Jag tog sovmorgon och vaknade av mig själv runt halv nio. Obeskrivligt skönt! Lagade frukost och åt den med P4 Skaraborg som sällskap. Sen plockade jag i ordning och gick på stan. Det vill säga till bokhandeln. Där köper jag alltid något, hehe. Idag blev det två böcker och en karta frimärken. Sen gick jag in en snabbis på ica för jag hade glömt några saker igår. Väl hemma igen dammsög jag och plockade ordning i köket. Nu måste jag äta lunch innan jag åker ner till Torsvik.

På återseende!

På nattåget. Osäker på exakt vart vi rullar men det är strax innan Stockholm i alla fall. Tid: 0526
Till top