This world has lost his story

@ 7405

Allmänt Permalink0
God morgon! 
Jag sitter för tillfället på Norrtåget ner till Hörnefors. Igårkväll tog jag nattåget från Skövde 19.51 och det anlände för en halvtimme sedan till Umeå. Jag hade fått för mig att jag hade ett byte i Stockholm, men så var det ju inte! Desto skönare.
Dock hamnade jag i knasigaste vagnen. Det gick inte att gå in i den, så man fick gå på en vagn bort. Inga lysen funkade. Lysrören i taket var släckta likaså lamporna över sätena. Sen kom konduktören och hon informerade om att en säkring hade gått. Att det var därför ingenting funkade. Att de skulle försöka fixa detta i Stockholm. Att vi gärna fick gå fram två vagnar och sätta oss där. Hon gick sen in och ropade vart vi var varje gång vi stannade. 
 
I Stockholm blev jag väckt av en dam som trodde jag skulle gå av - med anledning att alla andra i min vagn hade gått av där. Jag satt i alla fall kvar fram till 01 ungefär. Jag var trött och orkade inte flytta på mig (för de fixade aldrig problemet). Men till slut blev det för kallt! Då gick jag fram två vagnar och la mig där istället i sätena. 
Jag har nog sovit nästan hela vägen! Rätt gött ändå. Jag ska vara själv med ungarna nu fram till lunch. Per jobbar och syrran är i skolan.
 
Trevlig helg!
Till top