This world has lost his story

21/9

Allmänt Permalink0
"Flygrakan" någon kilometer innan Hjo

Ja, är det inte vid Habo de asfalterar om så är det tydligen utanför Hjo. Det känns lite som att de jobbar på stora delar av sträckan som jag åker på till och från jobbet. Som tidigare skrivit, det ska vara klart den 22/9 och det är ju imorgon så antagligen är det sista natten de kör nu.
Imorse gick det i alla fall smidigt! Inget arbete på 195an men däremot i Göteborgsbacken. Men man kunde hela tiden köra så det var gött. Känns segt och aningen stressande att stå still och vänta på en lots.
 
Annars då? Jag är väldigt trött. Väldigt seg. Ganska så slut i kroppen. Håller som sagt på med ett projekt på jobbet. Idag startade vi med det 5.30 och fick höra att det skulle vara klart 14.00 (oavsett vad!). Som tur var skulle jag på en workshop efter lunch så jag slapp de sista timmarna. Bytte truck med Zaid på morgonen för jag klarar inte av att sitta i en skjutmast alla dar i veckan på jobbet. Det tär på kroppen enormt. 
 
När jag kom hem från jobbet duschade jag, diskade och snodde ihop en sockerkaka. När Martin kom hem fikade vi med knäckemacka. Sen gick gick han ut och upp på taket. Jag tror att han snart är klar där för idag. Själv ska jag försöka få nån rätsida på vad vi ska äta till kvällsmat =)
Till top