This world has lost his story

sista september

Allmänt, Minnen Permalink0
Ytterligare en bild tagen och redigerad av Eskil Laago
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Hej och god morgon!
Igår gjorde jag inte mycket innan jobbet. Jag hade ställt klockan på 07.00. Varför vet jag inte för jag var så himla trött att jag inte gick upp förrän efter tio. Så jag hann bara äta frukost innan det var dags att åka till jobbet. Vi började nämligen 13.00 på fredagar.

Jag kompade dock ut två timmar tidigare, så jädra skönt, så jag var hemma redan vid sju. Jag och Martin gick till Hjogrillen och köpte med oss mat hem. Kollade på Fångarna på fortet och skrattade ihjäl oss då Maria Montazami var lagledare i ett lag och Gunilla Persson i det andra =) 

Idag har vi hunnit äta frukost. Martin står just nu i köket och diskar och jag ska stänga av här och byta om. Vi tänkte ta en runda på stan. Ses senare. Ha en fin lördag!

TORSDAG 28-9

Allmänt Månseryd Permalink0
Hej igen!
 
Igår åkte jag till Tibro efter frukosten för att hälsa på min vän Fredrika =) hon har flyttat dit och är dessutom gravid. BF är den 19 oktober så det är mindre än en månad kvar. Häftigt! Vi fikade, pratade strunt och hon visade mig huset, som var riktigt stort! Jag kunde inte stanna så jättelänge för jobbet kallade ju, men vi bestämde att ses på måndag igen - för då har jag ledig måndag!...för att jag jobbar lördagen istället. Japp, så ser vårat schema ut. Var 8e lördag jobbar man.
 
Idag skulle jag ha ätit frukost med Hasine på IKEA men hon försov sig så vi bokade om det till fika hos henne på onsdag istället =)
 
Jag blev kvar här hemma med andra ord. Så jag har diskat upp, gått mer återvinning, vart inne på apoteket en sväng, postat två brev, handlat och planterat om två blommor i nya krukor. Den ena var i glas och hade spruckit totalt, vet inte hur för vi har liksom inte rört den eller tappat den som man kan tro haha.
Nu ska jag alldeles strax byta om och åka till jobbet. Fint väder idag - skönt!
 
Månseryd. Foto och redigering är som vanligt Eskil Laago

MORGONLISTAN

Lista Permalink0

När går du upp?
När jag börjar 5.30 går jag upp strax efter 3.30. När jag börjar 14.00 brukar jag oftast gå upp runt 8-9. Är jag ledig eller helg så ställer jag ingen klocka alls men brukar aldrig gå upp senare än 9 (med undantag för i lördags)

Vad är det första du gör varje morgon?
Kollar vad klockan är och går på toa

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Nån minut vid första besöket sen kanske en kvart. Brukar bara smörja in mig och borsta tänderna andra gången, men ibland sminkar jag mig lite också

Är frukost viktig?
Det sägs ju vara den viktigaste måltiden på dagen och jag är beredd att hålla med där! Dessutom tycker jag att frukosten, i alla fall när jag eller Martin lagar den, är den godaste maträtten. Nästan. Ibland kan min frukost vara så god att jag redan längtar till nästa. Och ibland så äter jag även samma sak till frukost som till ett mellanmål senare på dagen

Vad äter du till frukost?
Jag äter alltid samma sak och det varierar bara mellan två saker. Alternativ 1: äggröra, två knäckemackor, ett glas juice och kaffe. Alternativ 2: amerikanska pannkakor, bacon, en knäckemacka, ett glas juice och kaffe

Är du morgontrött?
Det vill jag inte påstå. Klart jag kan vara trött vissa morgnar, som denna vecka, men jag snoozar sällan utan går hellre upp direkt. Jag har heller ingra problem med att jobba så tidigt som jag gör varannan vecka. Det är snarare så att jag är tröttare hem efter jobbet vid 14-tiden än när jag åker dit vid 4-tiden på morgonen =)

Vad har du för alarm?
Ett vanligt sonyalarm. Blandar mellan xperia, neon och standardsignalen (som det så fint heter) 

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag vaknar av mig själv, utan alarm, morgnar mig lite med Martin innan någon utav oss går upp och gör frukost. Vi äter frukost i lugn och ro med tända ljus och pratar om vad vi ska göra

Vad är det bästa med morgonen? 
Frukosten!!! Eller att vakna tillsammans med Martin när ingen utav oss måste gå upp

Hur går du helst klädd på morgonen? 
I morgonrock eller shorts och en tisha från Martin.

 Såhär såg en riktigt fin frukost ut i mitten på juni
Till top