This world has lost his story

zzzzZZZ

Minnen Permalink0
Heeeej och god kväll! Det är första gången denna veckan som jag inte har somnat efter jobbet. Fast det där stämmer inte eftersom vi ju var borta hela eftermiddagen och kvällen i måndags.
Då var vi nämligen i Mariestad och hälsade på Camilla och lille Mille! Som hade börjat prata lite smått. Så himla söt! Han tyckte Martin var roligast och log flera gånger när han kikade på honom. Efter några timmar åkte vi hemåt och stannade i Moholm en sväng hos Martins föräldrar. Där fick vi lite mat i form av tacos och tjötade lite med de. Pernilla, Martins mamma, fick sina saker från IKEA och jag fick av henne mina saker från Ullared. Haha, en fint byte!

Så på tal om sömnen igen. Vi var lagom trötta när vi kom hem runt 22-tiden i måndags med andra ord. Så tisdagen var aningen seg. När jag kom hem hämtade jag ut bilnyckeln till V70 och sedan åkte jag och tvättade min bil. En snabb tur inne på ica innan Martin kom hem och vi fikade. Sedan la vi oss i sängen. Lite snabbt bara. Vi somnade till. Martin gick upp efter en timme medan jag inte vaknade förrän vid 20-tiden...
Repris igår närapå. Kom hem. Slumrade till en halvtimme. Åt lite mellanmål. Slumrade till en timme till. Helt sjukt vad jag har varit trött den här veckan. Aldrig varit så trött i hela mitt liv känns det som. Med undantag för lumpen. 

Idag är alltså andra dagen jag inte har sovit något alls efter jobbet. Heja mig! När jag kom hem tvättade jag håret. Satte på kaffet. Sen lagade vi lite mat ihop och åt framför That '70s show som vi har börjat kolla på. Nu har Martin stuckit iväg till Guldkrokshallen för att spela innebandy =) Jag hade tänkt röja upp lite här hemma och städa toaletten. LATER.
 
Vedbæk hamn 14 juli 2017.
Till top