This world has lost his story

Rutiner

Lista Permalink0
Jag älskar rutiner. Det gör jag faktiskt. Ibland är det svårt att komma in i de. Ibland är det svårt att bryta och hitta nya. Ibland är det bara svårt att hitta de. Mina morgnar på förmiddagsveckorna ser i princip likadana ut.

Jag går upp och sätter på perkulatorn, som alltid är laddad kvällen innan.
Jag går på toa. 
Jag tar fram allt jag behöver till frukosten och ställer det på bänken.
Jag ställer in disken. 
Jag gör i ordning frukosten och äter vid bordet, oftast med P4 Skaraborg som sällskap.
Jag spar alltid lite att dricka när jag är klar och går från bortet. Oftast en halv kopp kaffe men ibland är det juiceglaset.
Så gör jag mig i ordning. Smörjer in ansiktet. Förbereder frukosten till jobbet. Klär på mig. Dricker upp kaffet. Eller juicen. Smörjer in ansiktet med bbcream och borstar brynen. Jag borstar mina bryn varje dag. Tar fram frukt och matlådan.
Därefter borstar jag tänderna som är den slutliga finishen på min att-göra-mig-klar ordning.
Sedan släcker jag. Lägger ner allt i jobbväskan. Tar på mig fleecetröjan.
Till slut går jag in till Martin. Pussar honom hej då och viskar alltid några meningar som han antagligen inte hör för han sover ju.
Sen tar jag på mig skorna, tar med mig nycklar mobil och hörlurar i handen och går ut. Jag brukar lämna uppfarten runt 4.20. Oftast lite tidigare. Min morgon det. I exakt den ordningen också.
 
Insåg att jag denna vecka stämplade in prick 05.16 både måndag och tisdag. Och prick 05.20 både onsdag och torsdag. Kul =))
Till top