This world has lost his story

KUL ONSDAGKVÄLL

Allmänt, Minnen Permalink1
Hejsan! Just nu sitter jag vid datorn för jag håller på och tömmer min telefon på bilder. Eller jag överför de snarare till min externa hårddisk. Telefonen har sagt ifrån ett tag nu att mitt minne är fullt och att jag behöver frigöra för mer utrymme. Så det var dags kände jag. Ett mindre roligt kvällsgöra blandat med att kika över mina senaste fakturor och lyssna på tvättmaskinen som går.

Igår var jag fullkomligt dödstrött på jobbet. Som en överkörd räv. Tio gånger om. Jag hade inte sovit många timmar mellan måndag och tisdag. Vilket resulterade i att jag var helt stört slut när jag kom hem. Fick kämpa mig igenom eftermiddagen och kvällen för att inte somna. Vi la oss runt niotiden så det kändes ändå bra =)
 
 
Idag är jag piggare! Har packat om artiklar på recovery med Yousif. Jättekul och tiden gick fort! Efter jobbet åkte jag upp till varuhuset och handlade några saker. Som alltid är det sällan jag handlar enbart till mig/oss. Denna gången hade min svärmor lagt en mindre beställning. Efter det åkte jag hem i spöregn.
Hämtade ut ett paket på macken. Vidare till bokhandeln för att se om min bok hade kommit - det hade den ikke. Vidare till ica för att köpa bacon och mjöl och hämta ut ytterligare ett paket. Sedan dumpade jag allt hemma i hallen för att ta en sista tur till sortergården. 16.38 rullade jag in på den gatan och ser att grindarna är stängda. Kör åt sidan och kollar när de stänger egentligen. 16.30. Surt.

Nu har jag i alla fall fört över allt till hårddisken så nu ska bara datorn få stå på i några dagar så att de 5 000 objekten sedan kan överföras till mitt andra lagringsutrymme på google. Har ändrat inställningar på strömsparläge så att datorn inte slocknar när jag har varit inaktiv i en halvtimme.
När jag skulle göra detta för första gången tog det mig ca 2 veckor att få över allt. Då hade jag över 60 000 objekt. He he. Nu är det ju inte riktigt lika många =)

PS. Bild från syrrans trädgård i slutet på juli, förra sommaren.
#1 - - Hanna Karlsson:

Det var verkligen fullt upp! Hoppas att du får en skön lördag!

Till top