This world has lost his story

FÖRSTA OKTOBER

Allmänt Permalink0
Hej, ja jag tänkte hinna skriva igår en gång till men så blev det inte. Har insett att jag är en sådan sjuk tidsoptimist när det gäller just bloggen. Aja.
 
I lördags
gav vi oss ut på en cykeltur efter frukosten. Första stoppet blev på bokhandeln (<333). Vi köpte en ny almanacka till kylskåpet och jag beställde även hem en bok. Sen cyklade vi vidare till en second hand-butik och fyndade säkert 15 dvdfilmer, en bok och 23 vykort hehe. Jag hittade även en rutig kjol. Efter det stoppet cyklade vi hem för att äta lite mellanmål innan vi begav oss bort till Guldkroksvallen. IFK Hjo mötte Edsvära/Norra Vånga och hade chans att gå upp i division 3. Men så blev det inte då de förlorade med 2-4. Det var i alla fall riktigt fint väder den eftermiddagen, det måste jag säga!

Jag hade på mig min nya tröja i lördags =)
 
Igår
var vi hemma på förmiddagen. Pysslade, tvättade lite och läste bok. Framåt tvåtiden åkte vi mot Moholm för att fira Martins mamma som fyllde år i fredags. De bjöd på middag och kex och ost! Himla gott! Min present beställde jag för över en vecka sedan men den hade inte hunnit komma. Så jädra surt. Men den kommer i veckan, räknar jag kallt med (helst idag), så då tänkte jag posta den istället. En trevlig eftermiddag i Moholm som såklart avslutades med Kasta tärning.
Väl hemma igen kollade vi på Mamma mia! innan vi gick och la oss.
 
Idag är det i alla fall andra oktober och det känns som att dagarna bara lunkar på nu, i en rejäl fart dessutom. Jag har ledig måndag, för att jag jobbar på lördag, och har inte ätit frukost ännu. Har legat kvar i sängen och gosat mig och satt på en tvätt nu när jag väl kommit upp. Ska väl göra i ordning lite äggröra med kaffe. Ha det gott!
Till top