This world has lost his story

17.10.9 W41

Allmänt Permalink0
God morgon. Jag sitter med en kopp kaffe i soffan och kikar på White Collar med ena ögat. Tänkte dra en sammanfattning av ena halvan av förra veckan. Det blev aldrig av att jag skrev något, av oklar anledning.
 
Torsdagen
stannade jag kvar i Jönköping och mötte upp Emma på stan. Vi gick till Coffeehouse by George och åt både mat och efterrätt. Det var så otroligt varmt att vi satt på uteservering =)
 
Fredagen
var lugn på jobbet. Jag hade samtal med både min gruppchef och en annan gruppchef som ordnade en utbildning som jag har gått på under ett år som avslutades i september. SML för er som kommer ihåg. Lite sammanfattning och uppföljning. Efter jobbet duschade jag och bytte om för att åka till Hotell Taberg. Där åt jag lunch med Hanna, Lina och Jonna. Mätta och belåtna gick vi sedan upp till Tabergstoppen. Där njöt vi av utsikten innan vi gick ner igen och skildes åt. På kvällen åt jag och Martin tacos innan vi båda somnade i soffan runt åttatiden. Jag däckade totalt och vaknade inte förrän Martin väckte mig runt halvtolvtiden och frågade om vi inte skulle gå in och lägga oss. Bara lite trött...
 
Lördagen
bestod utav jobb mestadels. Klockan 07-16 befann jag mig på CDCt. Bästa helggruppen har jag också då både Hanna, Lina, Jonte och Gustav är i samma =))) så den dagen gick rätt fort ändå. På kvällen åt vi middag och kikade på Modern Family? Jag minns knappt. Vi var i alla fall vakna längre än fredagen.

Igår
tog vi lite sovmorgon innan vi åt frukost. Sedan åkte vi till skogen och var ute några timmar. Lite svamp hittade vi allt och ca en liten blåbär. Hemmavid åt vi lunch, sen handlade jag och därefter lagade vi matlådor. Köttfärssås med kantareller och pasta. Mums!! Kvällen blev lugn. Vi kollade Poseidon, som mest kändes som en dålig version av Titanic.
 
Det var min vecka det. Hoppas att ni hade en fin helg! 
Till top