This world has lost his story

Rutiner

Lista Permalink0
Jag älskar rutiner. Det gör jag faktiskt. Ibland är det svårt att komma in i de. Ibland är det svårt att bryta och hitta nya. Ibland är det bara svårt att hitta de. Mina morgnar på förmiddagsveckorna ser i princip likadana ut.

Jag går upp och sätter på perkulatorn, som alltid är laddad kvällen innan.
Jag går på toa. 
Jag tar fram allt jag behöver till frukosten och ställer det på bänken.
Jag ställer in disken. 
Jag gör i ordning frukosten och äter vid bordet, oftast med P4 Skaraborg som sällskap.
Jag spar alltid lite att dricka när jag är klar och går från bortet. Oftast en halv kopp kaffe men ibland är det juiceglaset.
Så gör jag mig i ordning. Smörjer in ansiktet. Förbereder frukosten till jobbet. Klär på mig. Dricker upp kaffet. Eller juicen. Smörjer in ansiktet med bbcream och borstar brynen. Jag borstar mina bryn varje dag. Tar fram frukt och matlådan.
Därefter borstar jag tänderna som är den slutliga finishen på min att-göra-mig-klar ordning.
Sedan släcker jag. Lägger ner allt i jobbväskan. Tar på mig fleecetröjan.
Till slut går jag in till Martin. Pussar honom hej då och viskar alltid några meningar som han antagligen inte hör för han sover ju.
Sen tar jag på mig skorna, tar med mig nycklar mobil och hörlurar i handen och går ut. Jag brukar lämna uppfarten runt 4.20. Oftast lite tidigare. Min morgon det. I exakt den ordningen också.
 
Insåg att jag denna vecka stämplade in prick 05.16 både måndag och tisdag. Och prick 05.20 både onsdag och torsdag. Kul =))

zzzzZZZ

Minnen Permalink0
Heeeej och god kväll! Det är första gången denna veckan som jag inte har somnat efter jobbet. Fast det där stämmer inte eftersom vi ju var borta hela eftermiddagen och kvällen i måndags.
Då var vi nämligen i Mariestad och hälsade på Camilla och lille Mille! Som hade börjat prata lite smått. Så himla söt! Han tyckte Martin var roligast och log flera gånger när han kikade på honom. Efter några timmar åkte vi hemåt och stannade i Moholm en sväng hos Martins föräldrar. Där fick vi lite mat i form av tacos och tjötade lite med de. Pernilla, Martins mamma, fick sina saker från IKEA och jag fick av henne mina saker från Ullared. Haha, en fint byte!

Så på tal om sömnen igen. Vi var lagom trötta när vi kom hem runt 22-tiden i måndags med andra ord. Så tisdagen var aningen seg. När jag kom hem hämtade jag ut bilnyckeln till V70 och sedan åkte jag och tvättade min bil. En snabb tur inne på ica innan Martin kom hem och vi fikade. Sedan la vi oss i sängen. Lite snabbt bara. Vi somnade till. Martin gick upp efter en timme medan jag inte vaknade förrän vid 20-tiden...
Repris igår närapå. Kom hem. Slumrade till en halvtimme. Åt lite mellanmål. Slumrade till en timme till. Helt sjukt vad jag har varit trött den här veckan. Aldrig varit så trött i hela mitt liv känns det som. Med undantag för lumpen. 

Idag är alltså andra dagen jag inte har sovit något alls efter jobbet. Heja mig! När jag kom hem tvättade jag håret. Satte på kaffet. Sen lagade vi lite mat ihop och åt framför That '70s show som vi har börjat kolla på. Nu har Martin stuckit iväg till Guldkrokshallen för att spela innebandy =) Jag hade tänkt röja upp lite här hemma och städa toaletten. LATER.
 
Vedbæk hamn 14 juli 2017.

MACGYVER

Allmänt Permalink0
Tvätten är upphängd. Matlådorna är klara. Vi ska alldeles strax göra i ordning var sin caprese. Sen är det söndagkväll på riktigt hos oss i soffan. MacGyver står på för tillfället men vi byter nog till en film sen.

Idag har vi röjt på uppfarten. Byggnadsställningen tog vi ner. Vi flyttade släpet med allt träbröte på och flyttade undan all annan bröte som låg framme. Sopade ihop allt och la ner det i säckar. Jag tog även infarten då det samlas mycket löv och barr där. Martin ville vi skulle ta det sen, när allt har landat, men jag ville göra i ordning lite och snygga till det! Dessutom blir det ju faktiskt mindre sen att sopa. Och inte allt på en och samma gång =) så nu kommer vi in igen och kan ställa en bil här. ÄNTLIGEN.

Sen har vi inte gjort så mycket mer. Åkt en sväng till sortergården. Handlat. Jag har tankat upp min bil så att jag slipper göra det 4.30 imorgonbitti. Inatt kanske vissa säger. En helt okej och lugn söndag enligt mig.
 
På färjan över till Danmark och Helsingör. Jag älskar att ta kort på sånt är skum från stora båtar!
Till top