This world has lost his story

2017-11-14

Allmänt Permalink0
Hejsan! Mitt senaste inlägg handlade om rutiner och jag kan väl rent ut sagt säga att jag i alla fall inte har några sådana här. Rutiner gällande bloggen alltså. Men men.

Annars är det bra med mig =) förutom att perioden med torra händer och sprickor är på ingång. Jag försöker smörja så mycket jag bara kan men sen är det alltid något som man pysslar med.
 
Idag föll första snön nere i Jönköping. Det var många som inte hade bytt till vinterdäck men jag brukar alltid smita ut före alla andra (med orsaken att jag stämplar ut här hemma på datorn och inte via stämpelklockan på lagret), så med andra ord var jag inte delaktig i kaoset som utspelar sig vid första snön i kombination med sommardäck. Otroligt lång mening där. Det var stopp på E4an så jag fick ta den lilla vägen upp till 195an. Men sen gick det bra och jag kom hem helskinnad! Vinterdäcken på min bil svirade vi om till för ca 2 veckor sedan.
 
Jaa. Det händer inte så mycket här hemma ikväll. Vi har ätit mellanmål. Martin slumrade till i soffan. Jag har plockat i ordning, vattnat blommorna och skrivit ihop en grej till vårat APT imorgon. Alldeles strax tänkte vi gå ut en sväng. Slänga återvinning och promenera genom stan. Det är så otroligt mysigt här i Hjo på kvällarna! Parken är alltid upplyst med massa ljusslingor och i stan sitter belysningen på husfasaden istället för stolpar =))
 
Vi ses när vi ses. 

PS. Idag har jag jobbat på IKEA i exakt 3 år. 
 
2017.10.29 stadsparken i Hjo
Till top