This world has lost his story

Söndag

Allmänt Permalink0
Hej! Klockan är mycket jag vet, men jag kan inte sova. Det brukar alltid vara svårt på söndagar men idag är det extra svårt. Som tur är ska jag inte upp och jobba imorgon 5.30 utan jag har ledig måndag (för att jobba på lördag istället). Så ingen fara på taket egentligen.
Martin somnade för ett tag sedan. Jag försökte men ligger istället och vrider mig, och det är ännu värre. Så jag har läst nyheter istället och kollat ut julklappar. Lyssnar på regnet som verkar ösa ner där ute. Väldigt rogivande att lyssna på tycker jag.
 
Den här helgen har varit riktigt mysig! I fredags åt vi god mat som Martin hade lagat lagom till att jag kom hem från jobbet. I lördags var vi på julmarknad här i stan och vi passade samtidigt på att besöka nästan alla butiker som finns här, det är ju i och för sig inte många men ändå, för att hitta lite julklappar och annat gott =) 
På kvällen åkte vi till Töreboda, till Stefan och Lovisa. Där blev vi bjudna på både god mat och gott att dricka. Vi spelade Speak out och Ticket to ride! Det är så himla kul med brädspel. Man umgås så nära. Man pratar strategier, men avslöjar inte de bästa för man vill ju själv vinna. Man förklarar spelet och lär sig samtidigt nya saker fast man har spelat det tidigare. Sen blir det ju oftast lite irritation eller sura miner när det inte går bra, men det hör till. Man är verkligen inne i spelet och är verkligen i nuet; där och då! Måste någon på toa så blir det en kortare paus givetvis men annars spelar man på. Vi satt uppe och pratade till närmare 02 innan vi gick och la oss. Ja, vi hade planerat att sova över.
Idag har vi försökt ta det lugnt. Vi åt frukost i Töreboda innan jag lämnade Martin i Moholm och fortsatte själv till Skövde. Där storhandlade jag och köpte även några julklappar (jag är snart klar) innan jag åkte tillbaka till Moholm för att hämta Martin - innan vi åkte hem till Hjo. Så ikväll har vi inte gjort ett dyft. Vi köpte med oss pizza hem, packade in varorna, satte på en tvätt och har bara kikat serie. Vi hann även med en liten tupplur i soffan innan vi gick och la oss här. 
 
Jag kan dessvärre inte bjuda på någon bild då jag skriver detta från paddan. Kan försöka få ihop något inlägg imorgon med bilder, men hoppas inte på för mycket.
 
Nu ska jag försöka sova. Ha det gott. <3

2017-11-14

Allmänt Permalink0
Hejsan! Mitt senaste inlägg handlade om rutiner och jag kan väl rent ut sagt säga att jag i alla fall inte har några sådana här. Rutiner gällande bloggen alltså. Men men.

Annars är det bra med mig =) förutom att perioden med torra händer och sprickor är på ingång. Jag försöker smörja så mycket jag bara kan men sen är det alltid något som man pysslar med.
 
Idag föll första snön nere i Jönköping. Det var många som inte hade bytt till vinterdäck men jag brukar alltid smita ut före alla andra (med orsaken att jag stämplar ut här hemma på datorn och inte via stämpelklockan på lagret), så med andra ord var jag inte delaktig i kaoset som utspelar sig vid första snön i kombination med sommardäck. Otroligt lång mening där. Det var stopp på E4an så jag fick ta den lilla vägen upp till 195an. Men sen gick det bra och jag kom hem helskinnad! Vinterdäcken på min bil svirade vi om till för ca 2 veckor sedan.
 
Jaa. Det händer inte så mycket här hemma ikväll. Vi har ätit mellanmål. Martin slumrade till i soffan. Jag har plockat i ordning, vattnat blommorna och skrivit ihop en grej till vårat APT imorgon. Alldeles strax tänkte vi gå ut en sväng. Slänga återvinning och promenera genom stan. Det är så otroligt mysigt här i Hjo på kvällarna! Parken är alltid upplyst med massa ljusslingor och i stan sitter belysningen på husfasaden istället för stolpar =))
 
Vi ses när vi ses. 

PS. Idag har jag jobbat på IKEA i exakt 3 år. 
 
2017.10.29 stadsparken i Hjo
Till top