This world has lost his story

REDAN MAJ OCH VECKA 19

Allmänt Permalink0
Japp. Tiden går fort. Min mest återkommande mening som jag skriver här eller? Nästan så.
Kan knappt fatta att det är maj. Eller 2017. Att det är 8 år sedan jag både tog körkort och studenten. Att jag haft dreads i 6 år. Att jag har jobbat på IKEA i snart 3 år. Jösses.
 
På tal om något helt annat. Det har varit så otroligt skönt att ha varit lite nedkopplad i några veckor. Från datorn. Från instagram och alla andra sociala appar. Fast jag har inte så många fler sådana ;> snapchat i sådana fall.
Inte för att jag annars hänger där ohälsosamt mycket, men ändå. Jag har varken haft lust eller tid. Och då får det lika gärna vara. Levt lite mer i nuet. Otroligt nyttigt!
Därför tänkte jag fortsätta lite på den banan ett tag till. Är i sluttampen på SML-utbildningen som jag går. Rekord slår vi varje vecka på jobbet och nu är alla sommarvikarier på ingång (är lika med rörigare än vanligt). Jag ska på läkarbesök på torsdag, för det känns som att vissa kroppsdelar eller funktioner helt verkar ge upp eller strejka hos mig för tillfället. Vi vill också bjuda hit vänner. Jag ska ha en utekväll med tjejerna i juni. Det är mycket på ingång, mycket roligt!
 
Bjussar denna gången på en bild på mig och mami. <3
På Cirkus, i väntan på deras öppning i andra akten som är mammas favorit - Maskerad!
Till top