This world has lost his story

HEJ FRÅN HJO

Allmänt Permalink0
 
Hej hej! Eller god kväll! Jag har försökt skriva och formulera mig men tiden har inte riktigt funnits tills de senaste två veckorna och kanske inte heller mina ord. Jag har påbörjat detta inlägg flera gånger men inte riktigt fått till det.
 
Vi trivs i alla fall! Hur bra som helst. Det gjorde vi ganska direkt. Från första stund vill jag säga <3. Det känns så naturligt. En blandning mellan "det känns som att vi alltid har bott här" och "det är såhär det ska vara. Vi två. Varje dag".

De senaste två veckorna har vi skruvat ihop möbler. Packat upp. Sorterat upp. Sånt Martin tycker är tråkigt men som jag gillar. Åkt många vändor till tippen. Nästan lika många vändor till second hand för att skänka. Jag har flyttstädat min lägenhet och lämnat den helt och hållet nu. Jag har vart inne på IKEA och handlat näästan varje dag. Inte så kul längre vill jag medge. Jag har också flängt runt på stan i Jönköping efter olika saker. Martin har varit ledig i två veckor för att komma ordning så gott det går innan han började på sitt nya jobb här i Hjo igår. Han har fortsatt skruva ihop saker och ting här hemma. Målat hyllplan och allt sånt där som jag tycker är tråkigt men han tycker är kul! Vi kompletterar varandra rätt bra ändå.

Det som ni ser på bilden är halva vardagsrummet. Ett tomt sådant. Jag har knappt några nya bilder, som är bättre. Jag återkommer nog längre fram med det. Vi har bott här i lite över en vecka nu. Det är så mysigt. Så skönt att komma hem till varandra. Så skönt att verkligen trivas. På riktigt. Nu ska jag förflytta mig, från skrivbordshörnan som just blev klar ikväll, till soffan. Bredvid Martin. Vi får se när jag skriver igen, men förhoppningsvis dröjer det inte lika länge. Allt gott!
Till top