This world has lost his story

REDAN MAJ OCH VECKA 19

Allmänt Permalink0
Japp. Tiden går fort. Min mest återkommande mening som jag skriver här eller? Nästan så.
Kan knappt fatta att det är maj. Eller 2017. Att det är 8 år sedan jag både tog körkort och studenten. Att jag haft dreads i 6 år. Att jag har jobbat på IKEA i snart 3 år. Jösses.
 
På tal om något helt annat. Det har varit så otroligt skönt att ha varit lite nedkopplad i några veckor. Från datorn. Från instagram och alla andra sociala appar. Fast jag har inte så många fler sådana ;> snapchat i sådana fall.
Inte för att jag annars hänger där ohälsosamt mycket, men ändå. Jag har varken haft lust eller tid. Och då får det lika gärna vara. Levt lite mer i nuet. Otroligt nyttigt!
Därför tänkte jag fortsätta lite på den banan ett tag till. Är i sluttampen på SML-utbildningen som jag går. Rekord slår vi varje vecka på jobbet och nu är alla sommarvikarier på ingång (är lika med rörigare än vanligt). Jag ska på läkarbesök på torsdag, för det känns som att vissa kroppsdelar eller funktioner helt verkar ge upp eller strejka hos mig för tillfället. Vi vill också bjuda hit vänner. Jag ska ha en utekväll med tjejerna i juni. Det är mycket på ingång, mycket roligt!
 
Bjussar denna gången på en bild på mig och mami. <3
På Cirkus, i väntan på deras öppning i andra akten som är mammas favorit - Maskerad!

HEJ FRÅN HJO

Allmänt Permalink0
 
Hej hej! Eller god kväll! Jag har försökt skriva och formulera mig men tiden har inte riktigt funnits tills de senaste två veckorna och kanske inte heller mina ord. Jag har påbörjat detta inlägg flera gånger men inte riktigt fått till det.
 
Vi trivs i alla fall! Hur bra som helst. Det gjorde vi ganska direkt. Från första stund vill jag säga <3. Det känns så naturligt. En blandning mellan "det känns som att vi alltid har bott här" och "det är såhär det ska vara. Vi två. Varje dag".

De senaste två veckorna har vi skruvat ihop möbler. Packat upp. Sorterat upp. Sånt Martin tycker är tråkigt men som jag gillar. Åkt många vändor till tippen. Nästan lika många vändor till second hand för att skänka. Jag har flyttstädat min lägenhet och lämnat den helt och hållet nu. Jag har vart inne på IKEA och handlat näästan varje dag. Inte så kul längre vill jag medge. Jag har också flängt runt på stan i Jönköping efter olika saker. Martin har varit ledig i två veckor för att komma ordning så gott det går innan han började på sitt nya jobb här i Hjo igår. Han har fortsatt skruva ihop saker och ting här hemma. Målat hyllplan och allt sånt där som jag tycker är tråkigt men han tycker är kul! Vi kompletterar varandra rätt bra ändå.

Det som ni ser på bilden är halva vardagsrummet. Ett tomt sådant. Jag har knappt några nya bilder, som är bättre. Jag återkommer nog längre fram med det. Vi har bott här i lite över en vecka nu. Det är så mysigt. Så skönt att komma hem till varandra. Så skönt att verkligen trivas. På riktigt. Nu ska jag förflytta mig, från skrivbordshörnan som just blev klar ikväll, till soffan. Bredvid Martin. Vi får se när jag skriver igen, men förhoppningsvis dröjer det inte lika länge. Allt gott!
Till top