This world has lost his story

TISDAG 14.3

Allmänt Permalink0
Hej och god kväll. Jag glömde ju säga det igår att Lina sov hos mig inatt. Hon tyckte det blev så drygt att åka hem och sedan in till stan igen så tidigt så jag sa att hon lika gärna kunde sova hos mig (hon har nämligen 40min till jobbet enkel resa).


Hasine och Emma (någon sköt upp bollen dit, i lampan)
 
Så efter att vi hade ätit frukost imorse mötte vi upp de andra tjejerna utanför Racketcentrum. Och spelade sedan badminton i en timme. Det var riktigt roligt! Vi började spela 2 mot 2 men körde sedan 1 mot 1 och att alla mötte alla. Det var jobbigt, men kul. Hoppas det blir fler sådana förmiddagar. När vi var klara kom vi överens om att äta lunch på IKEA, hehe. Sagt och gjort tog vi bilarna dit och åt en lång lunch med efterrätt och kaffe med påtår. 


Hasine och Lina
 
Jag började skriva detta för två timmar sedan men saker och ting kom emellan. Jag har pratat med Martin. Packat upp mina kläder. Gått en promenad, förbi ica för att handla bregott och (mer) svartpeppar men också för att posta ett paket. Nu har jag landat hemma och ska duscha innan jag lägger mig i sängen. Ses imorgon. Hej!
Till top