This world has lost his story

TGIF!

Allmänt Permalink0
Goder morgon. Jag försöker gå upp vid 8-9 tiden trots att jag har hela förmiddagen ledig. Det är ändå rätt gött att göra något de veckor jag går kvällskift. //nu jobbar jag fortfarande 50% så jag är hemma 19.00 istället för 23.30 men ändå. Jag känner detsamma//
 
Nu ska jag strax in till stan och möta upp Peter. Ska fråga honom om vi kan gå åt andra hållet idag. För omväxlings skull. Om jag hinner ska jag förbi Netto också och köpa bagels. Vi har äntligen hittat vart det säljs i Sverige!! Jag och Martin åt alltid stekta bagels till frukost på Öland. Både förra sommaren och förförra, men då hade hans föräldrar köpt med det från Tyskland. Jäjjj!
 
Till nåt annat, igår fortsatte jag lite smått med min presentation som jag ska redovisa nästnästa måndag. Alltså den 13 mars. Den handlar om mig själv, om jag inte har sagt det. Man ska prata om sig själv från födelse till nu, typ. Om viktiga händelser och personer som har betytt mycket för en. Jag har börjat skriva ner diverse saker som jag tycker är viktigt att ta med, för allt hinner man inte. Vi har ändå 1-1.5h på oss. I alla fall, vad jag ville ha sagt är att jag började kolla igenom mina bilder och kollar nu igenom alla bilder som jag har på googlekonton. Det är säkert 60 000 bilder om inte mer. Och jag har hunnit 2,5 år på 2h. Jag är nu i april 2009. Uj uj. Tur jag började med detta i tid. 
Till top