This world has lost his story

SÖNDAG 19.3

Allmänt Permalink0
Hej. God morgon. God middag?
Igår hann vi rensa hela Martins lägenheten med undantag för köket. Förrådet gick faktiskt snabbast. Det var liksom inga konstigheter. Släng. Ha kvar. Skänk. Å andra sidan har Martin inte så mycket i sitt förråd.
 
Aja, framåt 17 åkte vi till coop för att handla lite mat till kvällen, vidare ut till Moholm där Martins lillebror Filip väntade på oss. Årets första grillning blev av och jag åt även årets försa majskolv. Men absolut inte den sista <3! Efter maten spelade vi Sätt sprätt på en miljon, det spelet blev jag och Martin introducerade för hemma hos Veronica och Pontus en middagskväll i vintras. Och gissa vad, jag vann! Haha, det är lite klurigt det spelet för man får tänka omvänt. Men roligt är det. Sedan fikade vi lite innan vi hoppade i jacuzzin och satt där och bubbladet ett tag.
När vi hade stängt av allt, till och med belysningen, satt jag och Martin och kikade på stjärnhimlen. Det hade hunnit bli riktigt klart. Vi letade och letade efter lilla karlavagnen men hittade den aldrig, så vi gick in. Och knäppte på Olympus has fallen, med min favoritskådis Gerald Butler. En film om Vita huset som några terrorister tar över och så vidare. Rätt bra.
Martin skulle ju hämta sina föräldrar som var på fest och det hände inte förrän vid 02-tiden. Så vi var hemma vid 03 och somnade runt 04. Vaknade......strax innan 13 idag. Därav min hälsningsfras.
Ja, men vi kanske hörs senare eller imorgon. Nu ska vi läsa DN och laga matlådor. Hej!
Till top