This world has lost his story

SATURDAYYYY

Allmänt Permalink1
Hallå lördag och hej ni som läser denna blogg!

Gårdagen blev aningen stressig. Jag slutade jobbet kl 11.00 och skyndade mig därefter att byta om och lämnade sedan Torsvik (jobbet) 11.10. Jag hade tid 12.50 och jag hade 14mil framför mig. Insåg strax innan Tidaholm att det kommer bli tight, och jag hatar verkligen att vara sen, så jag tryckte på gasen lite extra mycket. Men inte för mycket. //Gillar verkligen att köra bil men gillar desto mer att köra fort trots att jag knappt aldrig har gjort det sen jag köpte ny bil i somras.// Lämnade Skövde 12.25 och tänkte att jag nog kommer komma prick 12.50. Ställde bilen på gamla torget och tryckte ut parkeringsbiljetten, då visade klockan på 12.47!! Hihi, nöjd tjej svar ja.
 
Efter att ha fått mina fransar färgade och mina milier klämda gick jag till Sött och salt och köpte godis. Vidare ut till coop. Gick in på både dollarestore och öb för att leta efter en fäll jag kan ha på bilsätet som skydd men hittade ingen. Sen handlade jag på coop och åkte därefter hem. På kvällen käkade vi tacos drack öl och kollade Let's Dance. Martin somnade i vanlig ordning innan programmet började.

Idag hade vi tänkt simma, men struntade i det när klockan hade ringt då ingen utav oss kände för det riktigt. Istället gick vi upp och bakade scones till frukost. Har läst ut fredagens DN nyss och adressändrat. Vi ska göra oss i ordning snart och åka in till Skövde. XX (är detta synonymt med hej då? Bye? Någon som vet?).
#1 - - Bella:

Hoppas att du får en bra kväll, kram!

Till top