This world has lost his story

MUNKEN RUNT. ELLER INTE

Allmänt Permalink0
Jag är nog väldigt optimisk utav mig, i många situationer, som trodde att däcket skulle hålla tills jag var hemma i Töreboda. Nå Munken runt med Isabelle blev det inte. För när jag kom ner till bilen så var det en solklar punktering på däcket.
 
Den "lilla" skruven jaoooo...
 
Isabelle hade försovit sig, svarade hon när jag skrev att jag blir sen för att jag hade fått ta tåget in, så vi struntade i det helt. Jag ringde Jonte efter hjälp och började själv plocka fram reservdäcket och hissa upp bilen och allt. När han kom och vi lyckades få upp den bättre med en rejäl domkraft så får vi inte ens av däcket. Det sitter som gjutet - bokstavligen talat. Hur mycket vi än sparkar och slår på det så rubbas det inte. 
Jag vet inte hur länge vi höll på men till slut gav vi upp. Han åkte till a6 en snabbis medan jag gick upp och bytte om och åt lunch innan han hämtade upp mig till jobbet.
 
Jag fick ta buss + tåg hem efter jobbet, det gick bra men vädret suger ju med snålblåst och regn. Martin är på väg hit med mina sommardäck och han sa det i telefonen förut att jag kunde ringt volvo assistans. JA MEN DET KUNDE JAG JU HA GJORT!! För det har jag. Ingen tanke ALLS på det...så irriterande att komma på nu i efterhand. "Men då vet jag det till nästa gång" ja, vi får se om det blir nån mer gång. Kanske inte. Kanske. Med min otur gällande bilar så vet man aldrig.
Till top