This world has lost his story

MITT I VECKAN DAGEN - ONSDAG

Allmänt Permalink0
Fina byxor, juni 2013

Hej och god kväll. Får ursäkta mig lite för att det har varit aningen bildlöst här. Har inga nya bilder och har inte orkat leta fram några gamla. Men idag så. 

Plockade kök för första gången sen jag kom tillbaka. Det gick bra och det kändes bra, vilket är det viktigaste. Jag märker att tempot är i en helt annan dimension än tidigare, och det är liksom okej. Jag tänker inget mer på det mer än att jag kan reflektera över vilken enorm skillnad det är. Skönt i alla fall att allt på jobbet går åt rätt håll just nu.

Efter jobbet åkte jag hem och åt lunch. Sedan bytte jag om och åkte iväg till psykiatrin för att träffa Malin. Efter det mötet åkte jag hem igen och rensade mitt stora förråd. Fast det blev inte så jättemycket rensat för jag har redan stenkoll på mina saker. Jag fyllde bilen i alla fall med saker som jag ska åka med till second hand imorgon. Sen ska jag även lägga ut en byrå och en spegel på blocket. Gött mos med andra ord. Allt är klart här. 

Sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag har pratat med Martin. Jag har pratat med mamma...och vi har bokat biljetter till The Phantom of the Opera! Alltså. Ja. På valborgmässoafton blev det. Söndag 30april kl 15.00. På Cirkus i Stockholm. Samma som sist. Nästan samma platser också. Så jävla jävla glad över det <3.
Sen har jag också ätit kvällsmat. Caprese! Nu kollar jag lite White Collar och inser att klockan är halv åtta. Ja ja, ska duscha snart och hoppa i säng. 
 
Till top