This world has lost his story

helgen som var

Allmänt Permalink0
I lördags åkte vi in till Skövde som sagt. Jag köpte badmintonracket och bollar samt en grå hoodie. Jag använder Martins alldeles för ofta så det var dags för en egen. Vi handlade också innan vi for hemåt igen. Käkade tacos och slökollade på tv. Somnade visst till vid 17-snåret och vaknade inte förrän någon timme senare eller så. Ops...skönt var det i alla fall! Vi kollade på Cast Away, jag har inte sett den förut, och den var riktigt bra måste jag säga.
 
I söndags tog vi en promenad på förmiddagen innan vi åkte in till Mariestad för att först träffa Veronica, Pontus och Freja. Jag fick hålla henne igen. Hon somnade en kort stund mot min kund när jag bar henne och det var så mysigt. Vi fick även lunch där! Sedan rullade vi vidare mot brursan och Camilla. Pratade bebis och jobb och husköp och vår flytt. 
Efter det åkte vi hem, Martin lagade matlådor medans jag gjorde min SML-läxa som jag hade skjutit på hela veckan.
 
Idag har jag bara hunnit gå upp, fått byrån hämtad och ätit frukost i form av pannkakor. Har ingenting till frukost så jag ska ta en promenad till ica. Hade velat ta en sväng med cykeln igårkväll men bakhjulet är det ju punka på...ska fixa den så fort vi har landat i Hjo. Hej så länge.
Till top