This world has lost his story

GOD KVÄLLER 15 MARS

Allmänt Permalink1
Jaaa, äntligen är det kväll! Har vart slut i kroppen sedan jag vaknade och rullade ur sängen, hehe. Nästan. Så ni kan ju gissa om jag är slut nu. Efter 6km löpning och ett jobbpass på det.
Varav jag fick plocka shiftend på misc. Shiftend är som "parkering" ungefär, om jag ska förklara det enkelt. Det är en yta, fysiskt och i systemet, där man ställer av sin pall om inte alla artiklar finns nere på plockplats eller om man slutar. I många fall är dessa pallar byggda fördjävligt. Ingen är tacksam över att plocka klart dessa, men jag tycker ändå att det är okej. Jag försöker alltid göra det bästa utav pallen. Så även idag.
Fick några monsterpallar och en fick jag bygga om för att jag tänkte fel själv så lagom tills rasten var jag rejält svettig. Och färdig. Åkte på en liknande efter rasten men jobbar ju bara en halvtimme då så jag la på det jag kunde, delade pallen så att någon annan fick fortsätta med det sista. Sen gick jag hem. 
 

Ute vid Gunnarsö i Oskarshamn i lördags. Man ser Blå Jungfrun långt långt där borta
 
Har inte gjort ett skit ikväll. Duschat och pratat med Martin. Kanske ska göra mig en kvällsmacka nu innan jag lägger mig, så slipper jag vara sådär jättehungrig när jag vaknar imorgon. Hade för övrigt tänkt att ta sovmorgon. Inte ställa ett enda alarm. Det ska bli skönt! Vi ses då. Hejs.
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät som en riktigt ansträngande dag, men superbra jobbat! :)

Till top