This world has lost his story

FRUKOSTRASTEN DÅ ALLA KOLLADE SIN DEKLARATION (förutom jag)

Allmänt Permalink0
Äntligen hemma, igen! Haha, jag har inte varit någon annanstans än på jobbet idag. Men jag är riktigt seg och trött denna vecka (det är bara tisdag?)... Kunde enkelt somnat vid 20-21 igår men det blev inte förrens efter 22. Gick därför upp rätt sent idag, efter 06 så jag hann inte äta så mycket frukost (jag har inte så mycket hemma heller för den delen(jag hann dock kolla ca 20min av ett avsnitt med White Collar...)). Så därför har jag bara längtat hem på jobbet, tills jag kan ta av mig mina smutsiga kläder och bara gå runt i morgonrock här hemma. Vilket jag gör nu.
 
Jahapp. Annars då förutom att jag är trött. Jag måste städa lite idag eftersom jag ska ha visning i eftermiddag. Jag vet inte riktigt hur det kan ha blivit stökigt det var ju nystädat igår när jag kom hem?! Sen gjorde jag ju ingeting. Eller, jag packade upp och la hälften i sängen och hälften på matbordet. Tydligen. Och så måste jag iväg till affären. Har knappt till frukost nu.
Ja, sen kom ju deklarationen också och i år ska jag deklarera för dubbelt boende. Har nog förstått allt nu men ska prata med Skatteverket ändå för att vara på den säkra sidan. Samt mammas man Mikael, som gjorde samma sak för några år sedan. Hej så länge.
Till top